Martinović: Vučić 2015. u Srebrenici govorio o saradnji u regionu, a doživeo pokušaj ubistva

Ostavite komentar


  1. Zašto pored evrointegracija balkanski narodi ne bi ostvarili još čvršći stepen saradnje kakav donosi „Mali Šengen“? Treba podržati svaki oblik regionalnog partnerstva, jer je to dobro za sve države u regionu.

  2. Jeste, pričao je „mir mir mir niko nije kriv“. Samo 20 godina pre toga je pričao „100 za jednog“ i podržavao politiku Velike Srbije. Zaista su čudni putevi gospodnji.

    1. Pa i tad se zalagao za mir i uzalud upozoravao naše komšije gde će ih ta ideja o ratu dovesti.

  3. Martinovicu; Vucic je 1992-93 sa Vojvodom ‘Maljutkom’ obilazio u ‘Pajeru’ svoje radikalske dobrovoljce po bosanskim ratistima. Ti koji su tebe i njega birali to gde jeste, svakako imaju kratko pamcenje (i jos kracu pamet) na koje uvek mozete da racunate. Na vasu nesrecu, to sa bosanskim Muslimanima ocigledno nije slucaj, …

  4. Pa dobro kaže Šešelj,mada nije ni on uvek u pravu. Najlakše je posvađati se sa svima u regionu pa trpeti tiraniju i kukati o medjunarodnom pravu bez saveznika dok gledaš kako ti nekažnjeno ubijaju narod…

  5. To cime su pokušali da ubiju predsednika se u Srbiji svaki dan dešava na dečijim igralištima ali se tada ne naziva pokušaj ubistva nego „igrala se deca“.

      1. Djindjicu se desilo pa je sadašnji predsednik izjavio da je plakao od sreće.
        Nisam siguran da li ste primetili ali od kada je Vučić predsednik imamo 2 puta dnevno, svaki dan u godini vanredna saopštenja. Ili su pokušaji ubistva predsednika ili su neki špijuni ili su pripadnici opozicije opljackali milijarde (sto ne znaci da nije tacno) i niko se ne procesuira.
        A Vi se zapitajte zašto predsednik kao lik iz badne svaki dan viče „to je vuk“.
        Kada budete počeli da razvijate svoje a ne tudje mišljenje otvoriće Vam se treće oko.

  6. Nisi mu verovao,vredjao ga nazivao izdajnikom ,potom priznao ko si šta si i sada ćeš do kraja života morati da govoriš o njemu u superlativu,diveći se svemu na njemu i oko njega iz razloga da bi sačuvao svoju podaničku poziciju.Kada ćeš ziveti,biti normalan,smejati se imati prijatelja i nas prestati da maltretiraš .Pričaj o suncu,rekama,pticama bar jednu lepu reč izgovori u životu,znam da je teško biti ,,To,, da bi opsato pored ,,JA,,

  7. Nije Vucic kriv no oni sto njima nikad verovati nikad nece raditi dobro za Srbiju niti Srbe njima nikad ne treba verovati, takvi su nazalost.

  8. Zalosno je sto do dana danasnjeg niko nije uhapsen i procesuiran za pokusaj atentata na predsednika Srbije, Aleksandra Vucica.

  9. Vi stvarno mislite da je dovoljno nekome dati par miliona državnih para, za koje smo ovih dana saznali gde su završile, i time kupiti oproštaj od onih koji imaju percepciju, sa pravom ili ne vreme će pokazati, da su im Vučićevo propagiranje“ jedan za sto“ i „Karlobag- Ogulin- Virovitica“ uveliko doprinele stradanju koje su doživeli! Takva podvala može samo kod nas- Srba da prođe! Kako je radio dobro je i živu glavu izvukao!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.