Medicinski centar se odavno koristi za sakupljanja glasova

Misala Pramenković, buduća poslanica koja će u Skupštini Srbije nositi hidžab, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Odmereno i pametno, bez nasedanja na provokativna pitanja novinara.

  2. Malo mi je nejasno. Zukorlić je „zamrzao“ ili kako god, pravo da bude muftija, a gospođa (đica) će nositi hidžab. Pre nego što neko nešto kaže da razjasnimo, hidžab nije narodna nošnja, već „oznaka“ verske pripadnosti.

  3. Lepse bi predstavila svoju lepotu bez hidzaba.
    Ovako izgleda kao zukorliceva reklama za islamske studije. Ipak ona predstavlja gradjane, a ne samo vernike.

  4. Kakav tekst?! I šta očekivati od Misale Pramenković buduće poslanice Zukorlićeve stranke?! Ona će, naravno, kao i Zukorlić, kada prigrabe vlast u Novom Pazaru, stvoriti uslove da ulicama Novog Pazara teku med i mleko?! Zar neko očekuje da se ova uzdanica Zkorlića, solidariše sa izborom koje predloži Vlada Srbije?! Ljudi moji, ne radi se ovde o koroni, niti o pijetetu prema umrlima od ove pošasti, ovde se radi i dobro planiranim pokušajima da se iskoristi pandemija i dezavuiše država Srbija a sa njom i Srbi. Nikakva pomoć od strane Srbije neće biti dovoljna. Jutros sve „pršti“ od pomoći koja stiže iz Bosne i Hercegovine, od Turske i, kako vole da kažu „dijaspore“. Vučić je sinoć pomenuo 1300 zaposlenih?! Da li neko shvata koliki je to broj? Vučić nije smeo da im zabrani da se bahate za vreme Bajrama jer bi se to tumačilo kao uskraćivanje verskih sloboda a danas im je on kriv za povratak virusa, koji ne razlikuje bogove i nacije Mi bismo, kao država i kao narod, mogli da zadovoljimo kriterijume ovakvih „evropskih muslimana“, samo kada bismo postali turska pokrajina a mi prešli u Islam. Samo što bi nas, čak i tada, potcenjivali i nazivali konvertitima.

  5. Moram da postavim pitanje: Da li je isticanje cinjenice da gdja nosi hidzab u pozitivnom ili u negativnom kontekstu? Zato sto je hidzab SIMBOL neravnopravnosti zena. To sa verom nema veze, vec sa zalosnom cinjenicom da je u danasnjem tumacenju Islama zena tretirana kao STVAR! O tome kako gdja poslanica u stranci Muamera Zukorlica, u najmanju ruku kontroverznog biznismena i coveka koji je razjedinio islamsku zajednic, u u svome intervjuu „nit smrdi, nit mirise“, nemam reci. Dakle, ona u stvari u Pazaru tvrdi pazar, ne bi li se dodvorila vlasti.

  6. A mrtvih sve više. Glavno je da je rasim u vlasti. Sledeći put kad glasate razmislite i setite se av ane zemunskog klana.

  7. Novopazarski poslanici sami kritikuju svoje ljude iz zdravstva, a svima je poznato da je to ustanova u kojoj svako ima pravo na lecenje i sticanje znanja i iskustva iz medicinske struka, nemajuci nikakve veze sa politickom pripadnoscu.

  8. tako to rade ozbiljne stranke . kao što su novoradikali svom članstvu omogućili da preko sava centra na segamega fakultetima stiču doktorate, tako je i spp za svoje najambicioznije članove osnovao internacionalni univerzitet u novom pazaru ?

  9. Pojedinci u NP su iskoristili korona virus da svu krivicu svale na predsednika Vucica i Vladu, a nijednog trenutka ne kazu sta je ta vlast ucinila za NP i koliko je samo novca ulozila drzava da se napravi bolnica koja izgleda bolje nego neke i y Beogradu, ko da je Vucic kriv sto nisu postovali mere i isli bez maske.

  10. Nista vam ne valja,sve je lose odradjeno,svuda kritike ali ne vidim da ste vi pomogli u bilo cemu

  11. Imam samo jedno pitanje i za redakciju i za poštovanu Misalu Plamenković. Je li istina da srednja ekonoska i medicinska škola u Novom Pazaru nosi ime Nasera Orića? Naravno, ako administratori smeju da objave ovo pitanje!

    1. Naravno da ne nosi, ali to ne poriče činjenicu da je postojala svojevremeno inicijativa za tako nešto!?

  12. Mnogo mi „smrdi“ objasnjenje da je ta bolnica „najbolje opremljena cak i u EU“, ali rukovodstvo nije bilo dobro koje smo mi postavili. Klasika, cas nadjen krivac

  13. Možda bi i stanje u medicinskom centru i u Novom Pazaru bilo drugačije kad bi ovakvi shvatali dažive u Srbiji i prestali da rade protiv interesa svoje zemlje. Razni Zukorlići su mi se odavno zgadili

    1. Slažem se delimično, jer se ne bi epidemija razbuktala kod njih, da su se pridržavali uvednih mera, i da su bili odgovorniji.

  14. I kakve to veze ima sa povećanjem broja obolelih od Covida, u Novom Pazaru?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.