Mehmedović: Vučić je faktor destabilizacije Balkana

Ostavite komentar


  1. Kazu da su se ozbiljni naucnici iz susedstva bavili Vucicem i dosli do zakljucka da je on,zapravo Sava Savanovic. E sad,ko veruje u reinkarnaciju ili paranormalne pojave,to je za raspravu.

  2. Izvinite a, da li je neko ocekivao od ovog Mehmedovica, kao i svih onih drugih Mehmedovica iz Muslimansko-hrvatske federacije, da ce reci bilo sta pozitivno o bilo kom Srbinu osim o onome koji bi bio replika Bogica Bogicevica ili ovog „predstavnika“ Hrvatske Komsica?! Ja ne cuh jos nijednom, i od nikoga, iz ove SDA da je rekao, makar i neutralnu konnstataciju o Srbima, Srbiji i Republici Srpskoj. Svaka izjava je protkana nevidjenom i patoloskom mrznjom, koja je vise karakteristicna za one glavosece u narandzastim odelima, koji su biloi oglkedalo takozvane Islamske drzave, nego za jedan evropski narod.

  3. Koliko bi sve bilo lepse i jednostavnije da su Turci kada su odlazili poveli sa sobom svoje potrcke, „Bosnjake“ i Albance… Ili jos, bolje, da uopste nisu ni dolazili na ove prostore.

    1. Decko zaboravljas da su Turci uglavnom muskarci u Srbiji bili vise od 500 godina.Po tvome koliko su oni trebali povesti Srba sa sobom.

      1. @izbjeglica

        Koliko ono ste svi bili pod okupacijom Srba u Jugoslaviji? 100 godina? Sasvim dovoljno da se upitas kakav ti je DNK.

  4. Za sve su krivi Srbi….i treba Republika Srpska da se otcepi….baš me interesuje kako će onda funkcioñisati BIH…Ko će im onda biti kriv?

  5. Zanimljivo je da cela medjunarodna zajednica sa SAD na celu tvrde upravo suprotno od tvrdnji doticnog gospodina!!

    1. A gde, majke ti, to tvrde osim u Vučićevim medijima. Ovaj čovek je apsolutno u pravu. Vučić i njegovi su najgore zlo koje je strefilo, ne samo Srbiju već čitav Balkan. Kao najgore babe tračare, pljuju redom po svima i svađaju nas sa svima, brukaju časni srpski narod ( bar njegov svesni deo) koji ne ume i ne želi da mrzi svoje komšije , niti bolo koga.

  6. Naravno, da vam Vučić nije kriv što ste tu gde jeste, a što Srbija u svakom smislu napreduje.

  7. Cccc, ko je ovaj Mehmedovic uopste? To sto bi vi voleli da je Vucic faktor destabilizacije, to je vas problem. Duboko u sebi sigurna sam da ni vi ne verujete u to sto propagirati, al drugacije se ne bi pisalo o vama. Jer ko je Mehmedovic? Niko, anonimus.

  8. Da, ali remetilački faktor, rekla bih. Vlast, kakvu imamo, postaje i opstaje na podelama i zavađanju da li sa istim takvim vlastima u susedstvu, da li unutar sopstvene kuće- što možemo videti danas u zemlji srbiji što nekad Srbija beše. P.s. i Sloba je to bio dok nije postao balkanski kasapin. Znači ,ugao sa kojeg te svet posmatra se vrlo brzo može promeniti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.