Mekalister: Za Srbiju je 2018. ključna godina

Ostavite komentar


  1. Vladavina prava?Pravosudje?Medijske slobode?Korupcija?Samo se se toga resite i na pravom ste putu…ahahaha! A pre toga da vucic proda KiM odnosno da postane izdajnik jedan od najvecih u daljoj i skrorijoj istoriji Srbije!Narod nece dozvoliti izdaju naroda na KiM i predaju dela nase teritorije!To sto on zivi lepo jer je napunio svoje dzepove pa sada da bi opstao na vlasti hoce da da deo teritorije to nece moci,narod ce zahtevati referendun i odbaciti tu izdaju!

  2. Ovo u vezi penzija unapred znam da je laž! Jedino ću biti zadovoljan ako se ukine protivustavni Zakon o „privremenom“ smanjenju penzija i ako mi vrate sve što su mi otimali za tri i po godine.
    U suprotnom obratiću se sudu u Strazburu.

  3. Veliki teret bi se skinuo sa svacijih glava kad bi se problem sa Pristinom resio

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.