Mekalisterove poruke umivene, ali oštre i direktne

Poslanici govore za Danas o susretu sa evropskim parlamentarcem

Ostavite komentar


    1. Pogledajte ovog primitivca Orlica kako blizu stoji. On ne zna da zapadnjaci traze skoro metar rastojanja kad razgovaraju. On misli da je Mekalister kao neki dilber iz njegovog mesta pa da moze da prica sa njim na rastojanju od 25 cm.

  1. Mafija iz Evropske Unije naravno da podržava mafiju u Srbiji ! SAMOODBRANA I BOJKOT !!!!

  2. govor tela mekalistera prilikom susreta sa orlicem – „mi smo nasi, od srbije nece ostati kamen na kamenu“

  3. Da nije pitao predstavnike opozicije: „Jos se bavite politikom? Ne ide vam bas. Dajte pustite neku novu mladu opoziciju da se oformi i predstavlja oponente vlasti bez skrivenih motiva. Vasa je krivica st oste vratili zemlju narodnoj vlasti u pokusaju spasavanja svojih pozicija.
    DOSta je bilo.

  4. Šta smo doživeli, da jedan Marijan Rističević, dijeli nam svoje mišljenje o demokratiji.
    Samo ćorav može da ne vidi, da je Vučić zarobio sve tv sa nacionalnom frekvencijom, sudstvo, tužilaštvo, vojsku, policiju, finansije (ponaša se kao da je njegov novac, pa deli kome on hoće i koliko hoće)
    Slavi otvaranje 60 km novog autoputa na koridoru 11, kao da nam ga je iz svog džepa napravio, a ni jednom ne pominje kašnjenje rokova izgradnje, popravke lošeg kvaliteta, preskupe gradnje, preskupe putarine, ko da imamo Švajcarske plate),a na svako normalno novinarsko pitanje, ponaša se kao najveći cinik, jedino uživa kod Sarape uživa, jer sam sebi postavlja pitanja.

  5. Mekalister je dostigao vrhunac svoje karijere kada se rukovao sa Rističevićem. To je njegova mera.

  6. Kako je jadno i bedno gledati i slušati kako svi biraju reči i kako se uvlače ovom Nemcu britanskog porekla (najgora moguća kombinacija). Pa dobro gospodo, ako Mekalister odlično poznaje prilike u Srbiji onda mora da zna da je po Ustavu naše zemlje predsednik Republike „engleska kraljica“ i da nema prava da vodi politiku zemlje, ni spoljašnju ni unutrašnju, niti da u ime Srbije donosi bilo kakve odluke i sklapa sporazume. Ako mu je to jasno, a jeste mu jasno, i ako je njegova želja i zadatak, kako sam kaže, da pomogne Srbiji da dostigne demokratske standarde, zašto on sam o svemu pregovara sa tom istom „engleskom kraljicom“, zašto ga podržava u vezi pregovora o KiM i hrabri da potpiše sporazum na šta naema prava i zašto mu tapše za uspešne reforme koje, sve i da su zaista uspešne, ne mogu imati nikakve veze sa funkcijom predsednika? O kakvoj to demokratiji priča čovek koji podržava apsolutnu vlast jednog jedinog čoveka? Sa kim to i o čemu u takvim uslovima opozicija treba da vodi dijalog? Kako neutralisati sedmogodišnju dvadesetčetvorosatnu pljuvačinu po svima koji misle drugačije od Ace Velikog? Time što će dobiti dva-tri puta po sat vremena na RTS-u pred izbore da i oni nešto kažu? Da li postoji normačlan čovek koji u takvo nšto veruje?

      1. Mekaliter je službenik EU a ne Srbije.Srbi su izabrali budaletinu, jer su većina Srbi takve pameti.

    1. Pročiatjte knjigu “Tragedija jednog naroda, Šta nagoni ljude u Srbiji da rade protiv sebe.” Citira se šta je rekao Kosta Stojanović za lidera radikala:” Nikola Pašić je najveći izdajnik srpskog naroda jer, pod njegovom tkz. carigradskom politikom “nas svi varaju, svi su nam krivi”, jedan dobar narod je nazadovao, propao i posvađao se s civlizovanim svetom. Stojanović je štaviše smatrao da je Pašić utemeljitelj “perverzije časti”, jer je za zaslužne građane progalašavao barabe u kriminalce.” Primtavci u jurodive su vladali tada, a kada su pobedli komunisti opete su većina bili takvi nitkovi. Tada Pašićevci, kasnije i sada Šešljevci Ustolaom odakle spomenik na najlešem trgu u Beogrdau najvećoj štetočini – Nikoli Pašiću?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.