Menja li rat Rusije i Ukrajine situaciju u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nema to veze, Vučić je pukao pa je pukao. Ima svoju klijentelu, mrtvake i šaku penzionera

  2. Mirno spavajte, ništa ne može ugroziti Vučićev uspeh na predstojećim izborima.

  3. Nemojte me zasmejavati, opozicija je komedija, gomila šarlatana koja samo želi vlast, žuti crveni, sve je to isto, treba gledati svoja posla porodicu, prijatelje, u ovoj zemlji nema šanse da skoro bude bolje.

  4. Ni na prošlim izborima Toma nije bio neka opozicija pa pobedio!
    Narod glasao – protiv!!
    Biće tako opet.Nažalost!
    Zaboravili ste jedan možda
    presudan faktor- inflaciju!!

  5. Zapad će da podrži demokrate jer sami sebe nazivaju demokratima i ima da plaća sve šta treba Srbiji, a demokrate će po vasceli dan da sede po kafanama u krugu dvojke, ispijaju espresso, pućkaju dimove i filozofiraju kao u staroj Grčkoj

  6. Po komentarima sam ubeđen da NEMA NAMA SPASA OVAJ NAROD NEZASLUŽUJE DA ŽIVI DOBRO… nismo sposobni nula .Stidim se porekla…

  7. Srbijo evo ti ideja,ne tražim proviziju:
    Uvezi gas iz Rusije i prodaj je Evropi

  8. A sa kim je Vasa redakcija bliska ?! Sa zemljama “ slobodnog sveta- Zapada “ ili zemljama“ diktatura – Istoka“ ???Ko je po Vašem cijenjenom sudu odgovoran za ovu “ INVAZIJU “ ? Zasigurno po Vama ovi drugi jer Vas prvi placaju ! Vjerovatno vjerujete Vi iz Vase redakcije da Srbija naravno treba da udje u NATO alijansu pa da postanemo legitimna META za bojeve glave sa nuklearnim punjenjem suprotnog bloka …!? Neka placaju pa sta kosta da kosta …,makar nas i NE BiLO !!! NEKA ZIVI NJEGOVO VISOCANSTVO N O V A C …!

  9. Penzioneri ce odluciti o izboru Predsednika, buduci da ih ima 1.700.000.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.