Mesić: Milošević i Tuđman u Karađorđevu dogovorili podelu BiH, uskoro objavljujemo dokument

Ostavite komentar


  1. U civilizovanom svetu bradonja Mesić bi za ovakvu izjavu tj. javno priznanje da je ciljano kumovao smrti jedne velike i svuda priznate države, kakva je bila SFRJ, odgovarao i robijao možda i do kraja života. Ali samo u ovim krpežima od EX YU teritorija sve može da prođe i da se tome još aplaudira. Zato je ovakvo stanje svuda u regionu jer su ove novonastale državice, samo patrljci jednog velikog uništenog organizma koji boluju od gangrene zvane nacionalizam i biće im sve gore i gore.

  2. „U civilizovanom svetu bradonja Mesić bi za ovakvu izjavu tj. javno priznanje da je ciljano kumovao smrti jedne velike i svuda priznate države, kakva je bila SFRJ, odgovarao i robijao možda i do kraja života“

    Zašto da robija ? Pa nije Mesić razbio Jugoslaviju. Već upravo oni koje je spomenuo i koji su direktno sudelovali svemu što će prethoditi. Da je tada bilo tog civilizovanog sveta koji ste spomenuli, ne bi ni imali krvavi raspad Jugoslavije.

  3. Koga to još interesuje? Posebno šta kaže Mesić.Da je bio na Tuđmanovom mestu isto bi dogovorio!

  4. Gospodin Mesić je živa legenda,on je to dokazao mnogo puta,naravno da ga ne vole nazisti čiji su ljubimci bili Milošević i Tuđman.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.