Mićunović: Opozicija koja bojkotuje izbore treba da uradi nešto konkretno

Ostavite komentar


  1. Udbaski predsednik, nekada udbaske stranke koji daje intervju u Udbaskim novinama sta Udbaski nazovi opozicionari treba da urade na Udbaski organizovanim izborima gde jedino Udba moze da pobedi.

    1. Ovim postupcima gospoda iz opozicije samo sebi kopa jamu, a poverenje ne mogu povratiti vise nikada…

      1. Profesore Mićunoviću, interesantno da bi Vam ova „opozicija“ zabranila pravo na lično mišljenje, polemiku. Još samo da počnu da bacaju kletve na Vas poput Radete svojevremeno. Šta bi profesore sa demokratijom u Srbiji?

  2. Kako vi idete protiv odluke stranke, a to je bojkot izbora?
    Frakcija?
    Da li su dozvoljene frakcije po statutu DSa?
    Demokratija je odluka većine, Mićunoviću,
    ili se varam?

    Idite čuvajte unuke, i čuvajte zdravlje.

    1. Nemoras da se slazes sa Micunovicem, ali nemoj vredjati coveka, idi cuvaj unuke, i ja se neslazem sa njegovom idejom da se uradi nesto konkretno, pa pogledajjte Skupstinu nevidjen RIJALITI u svetu, pogledajte napade na N-1, napade na Danas, nije moguc drugi vid borbe za istinu i demokratiju, jedino bojkot, mora se priznati da Vucic raste u neprevazidjenog diktatora, kakve nazovimo ljude je skupio oko sebe. A najgore od svegha sto nije USTROJEN SISTEM VLASTI, neka mi neko kaze koja institucija NORMALNO radi, sve je pod njegovom kongtrolom, pa imao je dve fantasticne izjave, NEZNAM VISE GDE UDARAM I P A S T A. Po ko zna koji put prognoziram da ce na izbore izaci mnaksimalno cetrdeset posto biraca, ovo se odnosi uglavnom na Beograd i Vojvodinu

      1. Jedino neprevazidjeni dictator,apsolutista i autokrata (bilo koje partije) može da upravlja ovom divljom hordom i podivljanim tajkunima. Svi u kulturnom svetu se pitaju ko ima snage i hrabrosti da se bori sa ovim čoporom besnih dr ipaca, hohštaplera, secikesa, degen erika, bolesnika, mentalnih čudovišta, zli kovaca, i ostalih otpadnika i omogući normalan život normalnim stanovnicima ove sirote zemlje, koji hoće samo normalno da žive i rade. A institucije će normalno raditi kada se počne, prvi put, primenjivati princip pozitivne selekcije.

  3. A šta ste Vi Mićune konkretno uradili da ne dozvolite ranije usitnjavanje DS osim što ste ostali u Skupštinskoj fotelji.Ima nešto što je važnije od fotelje a to je borba za građane da im sutra bude bolje pa i bojkotom.

  4. Meni vise nije nista jasno, sinoc pratim izlaganje Jerkov, koja kaze da ce DS bojkotovati izbore i da bojkotuju rad u svim skupstinskim salama(bilo na lokalnom, pokrajinskom ili republickom nivou) sa druge strane DS omladina najavljuje izlazak na izbore i poziva gradjane da izadju u sto masovnijem broju?!

    1. Mi omladinci Ds- a znamo šta radimo…Bojkotujemo izbore tako što se pripremamo za izbore .Zajedničko delovanje Ds je takvo da jedan deo bi išao na izbore dok drugi deo Ds-a neće zbog Djilasa.Inače toliko je demokratije u Ds da Kena misli ,Jerkov ga sluša ali radi sve suprotno …dok Balša radi isto što i Ćomićka ali Ćomićka radi sve suprotno od Balše…Mićun savetuje …Djilas milostiv pa nam plaća rate kredita…Neda se spasla a i mi ćemo njenim putem….

  5. G.Micunovic je duboko zagazio u devetu deceniju bio bi red da okaci kopacke o klin?

  6. Ovaj labavi opozicioni blok bi jedino da se dočepa vlasti bez izbora, to je jedino konkretno u njihovom delovanju.

  7. Mićune, ilas li ti neki pametan savet da daš opoziciji ili ces kao ostali samo da fućumariš!?

  8. Konačno da neko kaže nešto pametno, a ne samo da hupka narod a pritom da ništa konkretno ne preduzme..

  9. Strašno! Zar je opozicija samo ona koja ide u bojkot i ko je u savezu sa Đilasom i Obradovićem? Hvala Bogu da postoji i opozicija koja je opozicija jednom tajkunu i jednom fašisti. U ostalom, niko ne pominje krađu državnog novca za odborničke plate koje uredno primaju članovi SzS-a a ne rade svoj posao za koji su plaćeni! Ipak su oni navikli da samo uzimaju od naroda i da ga pljačkaju!

  10. Pridruzi se bivsem kolegi Vesicu sa njim se izgleda ipak bolje razumes.

  11. Opozicija koja želi bojkot jasno stavlja do znanja da nije sposobna da izađe na izbore. To je u stvari priznanje njihove nemoći.

  12. Ne treba nekog prozivati, pljuvati po njemu, kada je svaki drugi lider opozicije alav na vlast.

  13. Sve je jasno kad Mićunović ovako priča o svojoj stranci i savezu u kojem se sad DS nalazi. Prsli su.

  14. Stari udbaš je sve u interviju slagao. Od sobice, do para, od toga da su bili progonjeni od Tita i ostalo. Gde je bio kada je prodao Pekića u Rakovici 1990. godine i pomogao Šešelju da uđe u Skupštinu. Radio je sve protiv demokratije. Kada ga je Đinđić pobedio, pobegao iz stranke ali ga je UDBA vratila da rovari, jer je tako korisniji. Hvala bogu da su ga marginalizovali. Sada će demokratska stranka da krene pravim putem.

  15. Nemaju oni vremena da smiljaju planove za vodjenje Srbije,njih zanimaju samo fotelje

  16. Problem je što taj deo opozicije ne ume ništa konkretnije od „bojkota“, eto toliko su sposobni.

  17. Mićinoviću, oni imaju samo samo mržnju o huliganstvo – konkretno. Nemaju ništa drugo da pokažu. Prošla su vremena kada su politiku vodili pametni i mudri , pravi političari. Takvih je danas veoma malo . Danas mafijaši, bitange, lažovi, nevaspitani i korumpirani predvode , uglavnom, opoziciju koju pomaže zapad .

  18. Mislim da oni nemaju konkretno rešenje za rešavanje nekog problema već samo nasilje.

  19. Problem je što vole fotelju više nego narod i onda je narod nezadovoljan jer se godinama ništa nije uradelo već samo punili svoji dzepovi

  20. Opozicija se rasipa ne mogu da se slože da li bojkotuju ili ne i oko ostalih tema… svi su oni već ispričane priče i da je bilo dobro trajalo bi… nego nije!

  21. Konkretni citati i konkretne fraze jesu njegov konkretni doprinos stvaranju konfuzije u losim trenucima za vlast.

  22. Obradović, hm, u pravu si stari, ta individua nekog da oslobodi?
    On treba da se razlikuje od tog od koga nas oslobadja, a oni se utrkuju ko je veca „imperija“, najobicniji pljuvavči u dalj!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.