Mićunović: Vučić spreman za brisanje preambule

Ostavite komentar


  1. Vidi se da Mićunović ni sam ne zna o čemu priča već nagađa. Pa Vučić je sam rekao da neće oriznati Kosovo, već da probamo sa drugačijim pristupom a sad Mićunović priča o nekoj promeni ustava koju niko i nije spomenuo.

  2. Preambula je vama smetala kada je donošena ,pa ste vršili tih otpor referenduma,pa je pokojni patrijarh pozvao zbog vas narod na glasanje jer ste danima preko medija i po ulicama agitovali protiv ustava i preambule.

  3. Ti misliš…a ko još ceni i drži do tvog mišljenja, tvoje mišljenje su građani Srbije dobro osetili od 2000 do 2012 godine i još uvek smo pod uticajem tog tvog mišljenja koje je razorilo državu i vratilo u srednji vek. Zato se Mićunoviću suzdrži i ne misli o ničemu…..

  4. zivote si nam unistio Micunovicu. kad te vidim prodje me jeza onog toba kada smo verovali u slobodu i pobedu naroda. upropastio si nas

  5. Zaista treba reći da ukoliko do sada niko iz parlamenta nije video potpisana dokumenta iz Brisela, onda je sve što je potpisano NEVAŽEĆE! Ne dolazi u obzir da se o našoj sudbini odlučuje tajno. Zašto AV u predizbornoj kampanji nije na plakatima pisao: "Birajte mene i ja ću dnositi tajne sudbonosne odluke za koje ćete vi saznati tek kada je sve gotovo"….. Kada posle dugo vremena tišine i tajnog potpisivanja dokumenata u Briselu izađeš i kažeš hoću dijalog, to znači da nešto hoćeš, ali ne govoriš šta hoćeš spineru. S obzirom da se ništa nije promenilo, da je Kosovo naše vlasništvo, da se čeka povoljan trenutak za punu upravu Srbije nad Kosovom, nema nikakvog povoda za dijalog osim da čekamo. Ako je potrebno izjašnjavanje važeći je samo referendum za razliku od tajnih Briselskih potpisa.

  6. Problemi se nisu nagomilali od skoro vec mnogo ranije. Pitam se zasto se tada nisu resavali.

  7. U Srbiji je demokratsko društvo , a Mićunović nije objektivan i poslanik Demokratske stranke je pa se to ni ne može očekivati jer ima suprotstavljene stavove u odnosu na vladajuću stranku.

  8. Danas o Vučiću najglasnije pričaju oni koje je narod na izborima izbrisao. Uporni su ali i slepi.

  9. И треба. Када чујете брујање тенковских мотора испод Копаоника, знаћете да се заиста кренуло у решавање косовског проблема.

  10. Ljudi ne izazivajte sukobe već sedite da razgovarate. Mislite konačno na narod a ne na sopstvene interese. Ludaci bez mozga su nas 12 godina pljačkali.

  11. Dobro je čuti Mićunovića, ne samo jer zna nego i jer je u godinama bez ličnih ambicija pa ladno kaže ono što drugi poriču

  12. Micune imao si priliku da se p[okazes zto bolje da ne pricas previse nego bezi u penziju

  13. Secam segodina1992 u Hotelu Hayat restoran Avala .drug Micunovic preko puta mene ,sto skoro do prozora sa jos dve osobe …svi narucili Ramstek na dasci I zapasali oko vrata salvete…….I posle 27 godina to bistris politiku……a zemlja u nikad vecem siromastvu……neces u Politicku penziju…? Svaka Ti cast ….dao si Djindjicu da iznosi politiku I Strada …a ti seckas Ramstek…to see zove lukavost .

  14. U svojoj okolini nisam naišao ni na jednog čoveka koji je glasao za AV na predsedničkim izborima. Šta je ovo ljudi, posavetujte me. Možda imam pogrešne prijatelje, rođake i komšije. Šta da radim?

  15. Mudri profesor, itinski demokrta: Briselske sporazume u Parlament!
    Dodoše, neka mu je na dušu, mogao je to da predloži kada je bio u ljojoj političkoj formi.
    Naravno, time bi se i skinuo smokvin list tzv. Ustavnog (partijskog) suda da je Briselski sporazum – politički akt. Ma ša mi reče…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.