Mihailović: Skupština Srbije zloupotrebljena na najgori način

Ostavite komentar


  1. Mihajlovic bi da vrati kralja, samo ne znam kog. Podrzava ga neki tamo ko zna koji po redu u liniji nasledstva.

  2. Mihajlovic puko kao bas. Ne zna covek sta ce vise pa ide okolo i lupetara. 😀

  3. Ta zloupotreba dolazi iz redova opozicije njihovim nepojavljivanjem,a i kada se pojave uvek naprave neki cirkus.

  4. Mihajlović to želi da vrati onog kralja koji ne zna ni srpski jezik da govori!?

  5. Sad slede novci i nagrade povodom usvojenog zakona, a norod sve siromasniji.

  6. Botovi se baš razigrali, pljuju po Mihailoviću i po direktivi svesno zaobilaze suštinu – pljačkaški zakon u režiji bivšeg predsednika SNS (a uskoro i bivšeg predsednika dela glasača Republije Srbije)

  7. Gospodine Vojislave, da li Vi stvarno mislite da postoje „naši“ tužilastvo, policija i pravosudni organi? Ti organi nisu „naši“, nisu ni državni vec su u „svojin“ vladajug kriminalnog kartela SrbijaNašaStvar, a kada bi bili naši odavno bi krivicno bili procesuirani svi nosioci drzavne vlasti iz SNS što se nije desilo i nece se desiti osim ukoliko građani ne preuzmu vlast i sami budu preki tužioci i preki sudovi.

  8. Ja sam 60 god plaćala porez na drž zemljište i zakup ili korišćenje Žel i koristila naravno ali nisam mogla da kupim od ddrž ili Železnice nisu mi dizvolili ali nisam tajkun da dobijem besplatno ja tražila da kupim ne da mi poklone oni nadju milon razloga i neće da prodaju osim da predam na Sud ali ne vredi jer sudivi pristrasni i oresude u korist drž nema pravde za običan narod u ovoj drž na žalost

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.