Mihailović: Vučić još nije potrošena ličnost

Šta bi se dogodilo da predsednik Srbije odsustvuje iz javnosti zbog korone

Ostavite komentar

 1. Evo, ako već mogu da se slobodno izjasnim u ovoj demokratskoj državii-želim pretsedniku Srbije da što bezbolnije i što pre umre, naravno prirodnom smrću. Jer ako narod uskoro počne da ga vitla po ulicama-to će biti jako, jako neprijatno i bolno! Znači predsedniče-umri što pre ili još bolje: spasi Srbiju i ubij se! P.S. Sećaš li se Slobe?

  1. Na taj nacin ostao bi upamcen u narodu kao neko ko je poginuo od zlocinacke ruke.

 2. Srećko,do zadnjeg slova podržavam tvoje istraživanje i razmišljanje.

 3. Ako je pozitivan, pašće. Autoritarna svest onih koji ga vole ne podnosi slabost iz bilo kog razloga. I opravdan razlog je diskvalifikujući.

 4. Vucic je jak. Mnogo radi, trebao mu je mali predah. Vec se vratio svojim redovnim aktivnostima.

 5. Umesto da se kriticki osvrne prema fenomenu kulta ličnosti i objasni njegove uzroke, ali i posledice, ovaj se uhvatio za „kvaku“ i za „potrošnju“ a dvodnevno nepojavljivanje Ptedsednika shvatio i predstavio kao alarmantno stanje.

 6. Mislim da se Vucic zaista trudi da ovu tesku situaciju resi na najbolji moguci nacin..naravno,uz pitanje struke…mislim da je njegovo zdravstveno dtanje prevashodno pitanje premora..

 7. Svi koji mrzite Aleksandra Vučić i želite mu najjgore govori samo ovama da ste jadnici, bednici i ljudski šlam. Na svu sreću ta vam se želja nije niti će se ostvariti. Aleksandar Vučić je jak dsanonoćno radi bez predaha i odmora, trebao mu je mali predah. Već se vratio svojim redovnim aktivnostima.

 8. Ja bih rekao da vas gargamel već ima na lancu
  Pisao Sam komentar bez ikakvih uvreda i niste smeli da ga pustite fui

Ostavite komentar

Politika

Todorović Štiplija o večeri lidera sa Zapadnog Balkana: Poruke sada važnije nego prethodnih puta 7

Todorović Štiplija o večeri lidera sa Zapadnog Balkana: Poruke sada važnije nego prethodnih puta

Poruke koje budemo čuli posle večere lidera Zapadnog Balkana u Briselu biće značajnije nego što je to bio slučaj ranije, jer se ovog puta ovaj neformalni sastanak organizuje u kompleksnim geopolitičkim okolnostima, kaže za Danas Nemanja Todorović Štiplija, glavni urednik portala European Western Balkans, uoči današnje večere lidera Zapadnog Balkana koju organizuje visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost i potpredsednik Evropske komisije Žosep Borelj.

Naslovna strana

11. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.