Mihajlović: Birači gube zbog bojkota

Ostavite komentar


  1. Gospođo Ministarko,
    Nemoj se brineš za nas…Brini za vas, mi nekako će se snađemo..more ni sad od tu skupštinu nemamo ništa…sem da ve gledamo lepe i doterano dok plačete zbog naše blato..Mnogo suza roni naročito onaj kobajaki seqak Rističević

  2. Dijaloga u Skupštini nije bilo ni kada je opozicija bila u njoj. Zato i bojkotuju izbore što nema dijaloga.

  3. Suza mi je sama od sebe krenula od toliko ispoljene brižnosti resorne ministarke za birače u Srbiji. Kako je to velika i iskrena empatija -čudo jedno institucionalno.

  4. Fala ti neizmerno, Zoki, na iskrenoj, skoro majčinskoj brizi što ću ja ostati bez svojih predstavnika u Skupštini.
    Ali znaš šta? U ovoj i ovakvoj srpdačini koju vi napredni zovete „Skupština“ uopšte ni ne želim da imam svoje predstavnike. Sasvim se lepo osećam bez njih, a tzv.“Skupštinu“ prepuštam vama naprednima (i vašim prišipetljama) da se SAMI u njoj igrate. Dok još možete…

  5. Birači su za bojkot.Tako da ćete sami morati da podpišete sporazum sa Kosovom i da vam opozicija neće biti kulisa.

  6. Gospođo Mihajlović zar stvarno mislite da nama koji ne mislimo kao Vi trebaju predstavnici u ovakvoj skupštini. Ne treba nam ni skupština ovakva kakva je. Da li neko može imati želudac da sluša izlaganje Martinovića,Orlića, Marjana rističevića, Đukanovića i ostlih članova SNS-a, izlaganja koja su puna mržnje, laži i šlihtanja DIKTATORU Aleksandru Vučiću i to sve pod pokroviteljstvom predsednice Maje Gojković.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.