Mihajlović: Galama je jedina Ćutina politika

Ostavite komentar


  1. „Što se tiče zdrave životne sredine, za koju se tobože brinu, do nje se ne dolazi galamom i performansima, protestima i pretnjom blokadama, nego zahteva mnogo rada, truda i vremena i ozbiljne politike da bi se postigli rezultati od kojih će koristi imati svi građani, uključujući i samog Ćutu“, kaže Mihajlović. Naprimer, za vaseg vakta, velikim radom i trudom, uspeli ste da u Vojvodini podignete SINE i ukinete voz? Pa tako od jednostavnog i zdravog saobracaja napravite nocnu moru? Posto vec 10 godina ne vodite NIKAKVU politiku, neophodno je gdjo ministarka galamiti, pretiti i praviti blokade. I nismo to MI izmislili. Tako se protiv ESTABILSMENTA koji brine samo o SEBI, bore ljudi na citavoj planeti.

  2. А шта је министарка урадила по питању животне средине? Ништа дала Кинезима да рударе и минирају планине..па у некој нормалној уређеној земљи она ни неби била на власти него у затвору…због њеног министарства бар…али они на власти само лају и раде за сопствени интерес .

  3. A sta je tvoja politika Zorana?Da prekopas Srbiju i odes svojoj kuci u London.E videcemo kako ce sve nadalje ici.

  4. A koja je tvoja politika unistenje EPSA to je rezultat rada tvog ministarsta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.