Mihajlović: Ja sam meta, ali Vučić sigurno ne stoji iza toga

Ostavite komentar


  1. U SSSR-u vreme Staljina mnogim partijskim kadrovima se desavalo da zavrse u pritvoru. Oni su onda pisali Staljinu u uverenju da je posredi greska. Na njihovu zalost, upravo je Staljin crvenom olovkom zaokruzivao imena na spiskovima koje mu je donosio ministar Berija!

    1. Sjajno poređenje. Tehnološki modernizovan, a, inače, potpuno ogoljeni staljinizam je na delu u Srbiji. Zaslepljenost i vera u bezgrešnost vođe, kod malih i velikih poltrona, dovode do negacije očiglednog i na kraju odricanja od sebe u korist vođe/revolucije/reformi/zlatnog doba.. Gospođo Mihajlivić, i u Gulagu su umirali sa Staljinovim imenom na usnama. Vaša žrtva: nekoliko planiranih Luj Viton torbi i ešarpi, Šanel kostima, Manolo Blanik cipela,nekoliko stanova i stančića, dopunjavanje tanjih i debljih računa u Švajcarskoj… je, verujte, ako Vam je za utehu, sitnica u odnosu na gubitak revolucionarnih ideala! I, na koncu, sve navedeno i sve pošteno stečeno, Vašom platom, od cirka hiljadu evra, moći ćete da krckate bez imalo straha od pravde. Ona ne svraća u ove krajeve.

  2. Znas koji je tvoj problem, STO VUCIC NE STOJI IZA TOGA , tako smatras, a svaki dan koristi priliku da napadne N-1 Danas i Djilasa sa nepostojecom opozicijom, uredu za napade naN-1 i Danas, a sto napada one koji mu nece smetati na izborima, treba da slavi zbog toga, a ti g-djo Mihalovic nisi ni slepa ni gluva, pa zar nevidis koliko brani Stefanovica , Vulina i ostale slihtare, a tebe nema ni u tragovima, i mogla si da smislis bolji izgovor od VUCIC NE STOJI IZA NAPADA
    Drzi se i dalje Americkog ambasadora, nece tebi dlaka s glave da padne, pa svi znaju koliko Vucic lupeta kako mu niko nista nece naredjivati, ON JE JEDINI PREDSEDNIK MALE DRZAVE KOJA JE SAMOSTALNA I NEZAVISNA SA DVADESETAK AVIONA I HELIKOPTERA, a NATO NAS GADJAO GDE JE HTEO I KAKO JE HTEO , a kolika smo tek ekonoski jaka velesila da se smrznes , toliko o nezavisnosti , i samostalnosti

  3. Hrabro, hrabro. Ako se zna sta je sve Mihajlovicka otudjila dok je bila ministar energetike, koliko je pokraden EPS, i koliko je otcepila od raznih kredita za izgradnju puteva, jedno je jasno: ONA ima jaka ledja, koja joj verovatno drzi LABUS. I direktnu vezu sa americkom ambasadom, i shodno tome sa svakim ambasadorom pa i Godfrijem, koji je stiti od svakog zakona Republike Srbije.
    Kao u Africi. Kolonizatori su ZAKON, a krvopije i lopovi ugledni gradjani. Ko sisa pravnu drzavu. Vazno je sta ambasadori naredjuju. A, dileri droge, oruzja i kradljivci na tenderima neka setaju slobodni, i naravno slobodno se bave sa kriminalom.

  4. Ja sam, sve radila u skladu sa propisima. Deo uzela a veci deo predala sefu svih sefova..

    1. Ljudi, ovo je opet neki Vučićev cirkus i zamajavanje javnosti. Ne nasedajmo na njihove režirane igrice. Koncentrišimo se na ono što je sad najvažnije. BOJKOT!!!

  5. „Prigrli neprijatelja što bliže sebi, pa te neće moći udarati“ – tibetanska poslovica… Hvali Vučića na sva zvona, pa ….

  6. Jasno kao dan da on s tim veze nema.
    Uostalom, kao da njega pitaju poslušnici, oni to sami..
    Jaoj Zoko al si u problemu.

  7. Kako je ministarka znala da će Poledica biti pušten iz pritvotra u tom trenutku da bi ga dočekala na vratima?
    Nešto u pravosudnom sistemu ne funkcioniše dobro ako neko unapred zna šta će i kad će se dogoditi..

  8. Nesrećna, iskompleksirana ličost. Omogućila najveće krađe u infrastrukturnim radovima u istoriji Srbije. Sve iz tog ministarstva sa svim direktorima treba procesuirati i lustrirati uz uzimanje sve imovine i zabranu doživotnog rada u struci.

  9. koliko je ukradjeno i kako je uradjena pruga pozarevac-majdanpek-sta ce vam bolji dokaz

  10. pa gospođo krajnje je vreme bilo da neko stane na put vašem modisanju na račun svih građana srbije. lako je nositi armani i koko šanel dok lova stiže na mala vrata.

  11. „Ne verujem da će AV napustiti SNS jer on je u stvari SNS“ reče ministarka gorku istinu naše političke realnosti a to je puki politički apsolutizam jednog čoveka! Dok se ne oslobodimo idolopoklonstva nema nam napretka!

    1. Upravo tako. Na žalost, većina stranaka u Srbiji je takva. Čanak je LSV, Čeda je LDP, Vuk je SPO, Velja je NS, Šešelj je SRS, itd. Ako bi lideri napustili čelo ovih interesnih udruženja (posle 30 godina vladavine) te stranke bi prestale da postoje. Ovo je samo pokazatelj stanja društva koje je znatno bliže srednjevekovnom, feudalnom uređenju, nego modernom

  12. Gde Vas je to predsednik Vučić branio gospođo Mihajlović? To niko sem Vas nije video ni čuo. Biće da se i Vama pričinjava. Ništa se ne događa bez njegove dozvole.

  13. Evo ja lično, da Vam iskreno priznam bezrezervno verujem upravo Vama!

  14. Ha ha, da Zorana, bice da je neka greska… AV te je bacio kao kosku radikalima… za primer.

  15. Drzte se Zorana ! ! Podsetite ih da “ bi “ mogli postati UZBUNJIVAC i to sa originalnim dokazima mada verujem da “ preCednik “ ( iako mislite da nije on iza svih tih napada na vas ) to odlicno zna ali dozvoljava primitivne radiikalske napade , i cutanje , koje probija usi , sns sekte

  16. Vučić verovatno nije direktan organizator i režiser napada na Štrumfetu jer izvođenje te vrste radova prepušta svojim čaušima, koji se tuku u redu za tu čast. Ali sam 100% ubeđen da je Vučić 100% SAGLASAN sa napadima na nju. Jer u ovoj i ovakvoj Svrbiji, apsolutno je nezamislivo da neko nešto radi (naročito ne nešto ovakvo!), a da to Vučić nije odobrio!

  17. Jaoj, ona ne zna kako mu se zove firma? E bože mili, kako smo naivni. Pa šta je to sa nama? Zašto smo toliko pohlepni? Sigurno joj je bila mala ministarska plata. Ja razumem, kad se cedi med moraš prste da oližeš ali nemoj i šakom i kapom.

  18. Zorana, iza svega stoji moj deda Milan koji mi je jednom rekao da ne voli žene sa kilo šninke na sebi, i sam je sebi odredio da ti moraš da budeš smenjena. Eto, da znaš, misterija rešena. Moj deda Milan, a ne tvoj furundžija, stoji iza svega. Gde furndžija, taman posla. Divan čovek. Sanjala ga moja baka Rada kako mu donosi lignje u zatvor.

  19. Uzmimo za trenutak da je sve ovo što kaže Mihajlović tačno. To bi značilo sledeće, kao prvo da neko hapsi i napada po Srbiji protiv Vučićeve volje i bez njegovog odobrenja, što bi značilo da on više nema moć da o svemu odlučuje. Razumem da Zoka svojom izjavom pokušava Vučića da stavi na svoju stranu, međutim istovremeno i osporava njegovu moć, pa nisam siguran da je odabrala pravi način. Kao drugo, ovo sve znači da u SNS-u postoji veoma ozbiljan sukob frakcija ( čitaj „klanova“ ) koji je čak došao dotle da jedni druge hapse. To proizvodi veliki problem za botove i sendvičare, ne samo da će morati da uključe svoje mozgiće kako bi razmislili na koju će stranu, nego će morati i da brinu o tome da li će postati nečija kolateralna šteta kao ministarkini saradnici.

    1. Interesantna opservacija koja se potvrđuje činjenicom da na ovu vest (izvod iz intervjua Nedeljniku) nema botovskih komentara. Što, pak, po meni znači da je botovska brigada pod dobrom kontrolom i radi na mig i komandu gde treba dejstvovati. Što, pak, opet znači da oni ne koriste svoje „mozgiće“ te, samim tim, neće imati problem ‘na koju će stranu’ i postati nečija kolaterala. Njihova uloga, naime, nije da razmišljaju, kreiraju, nastupaju,…….samostalno već su lutkice na končićima.

  20. Slazem se s prvim komentarom…izujedace te se izmedju sebe, nadam se uskoro , da oslobodite ovaj napaceni narod, lopovi i nistaci!

  21. Draga gospodjo Mihailovic, bezobrazno ste dobro i bogato obuceni. Obavljali ste poslove kroz koje prolaze velike kolicine novca i nemoguce je da se nije nista zalepilo za vase prste. Ali nebojte se, nista vam se dogoditi nece, jerbo je jasno da iza svega stoji vas sef, koji u evro zna o kojoj svoti je rec i ne hvalite ga svaki ubogi dan, jer tek sad postaje sumnjivo. Svako zna da ti kao nezavistan prof. univerziteta ( makar i megatrenda) nemozes uopste biti toliko odusevljena A. Vucicem, jer on objektivno ne zasluzuje tolike tvoje panegirike. Ne boj se, jer mi znamo, ako si uzimala morala si i da das i taj deo te stiti. Na kraju, kad bog bude trazio da se svi postrjite pred njim, a on je pravedan i zna sve. Tad nece vredeti ono nisam mame mi. Ovo nemislim na bibliskog boga nego na nekog u odori Zagorke Dolovac. Opet velim neboj se do Zagorkine odore je jos dugo, ali ne bas previse.

  22. A sta ako je onaj policajac koji je onako kvarno snimao direktora Jevtica iskljucivsi ton da se ne cuje sta on kaze ubacio po nalogu u Jevticev rokovnik eure po nalogu da bi nalogodavac unistio i kompromitovao Zoranu.

  23. Za Zoranom niko nece da place, a SNS nece izgubiti ni jednog glasaca ako Zoka ode.

  24. Sama cinjenica da zena koja je zgrnula vise od 3 miliona evra u svoj dzep( jer toliko kostaju stan u Londonu i vila u Beogradu),za tako kratko vreme,govori o tome da je lopurda a takvih u Vucicevoj vladi ima na kilo, tu nije pitanje ko je prljav vec ko je cist, a cistih nema garantovano, tragicno je to sto su svi oni i kidisali na vlast da bi se obogatili jer dokle god vazi to pravili da se na vlasti svako moze obogatiti i da ne snosi nikakvu krivicu za bestidnu pljacku, Srbija se nece izvuci iz g.vana u kojima se nalazi od 2000-te gidine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.