Mihajlović: Kompromisno rešenje za Kosovo važno za budućnost Srbije

Ostavite komentar


  1. Gospodjo, svaki dan ste na naslovnoj stranici Danasa. Zaista tesko je razumeti zbog cega. Nikad nista da kazete osim da je da je jutros svanulo i da je vreme promenljivo sa jugo zapadnim umerenim vetrom.Kako mozete jedno te isto a i kako vas redaktor svakodnevno stavlja u rotaciju. Mora da imate neku posbnu i tajnu vezu u danasu.

    1. Tuzlanka je za sve kompetentna u Srbiji, osim moźda kao vaspitač svome sinu koji ne živi sa ocem, suprugom vrle Potpresednice

      1. Voleo bih da nam vrlo kompetentna manekenka konacno objasni sta podrazumeva pod pojmom komromis? U protivnom moram da trazim objasnjenje od Marka Djurica, Martinovica, Risticevica, Atlagica I ostalih SNS genijalaca?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.