Mihajlović: Kritikujte politiku, a decu ostavite na miru

Ostavite komentar


  1. Draga ministarko, ne osuđuješ šta tabloidi rade sa detetom iz Niša ovih dana. Ali poltronisati se velikom vođi je postala najvažnija aktivnost u ovoj zemlji. Strašno

  2. Drveni advokat aleksandra vučića i, uz vulina, jedan od najaktivnijih njegovih uvlakača.

  3. Eeee…“ Mona Lizo “ …gospodin Vucic Danilo je punoletna i odgovorna osoba a ne razmazeni “ tatin sin “ pa neka se “ brani “ sam ako ga neko ne voli ili , ne daj Boze “ kritikuje zbog svojih “ pogleda “ na stvarnost i realan zivot u “ pravnoj i demokratskoj “ Republici Srbiji

  4. Ovo se odnosi na tekst u Kriku u kome pisu o „druzenju“ clanova porodica najvisih drzavnih funkcionera Srbije i Republike Srpske sa clanovima kriminalnog klana jedne od navijackih grupa i jos nekim javnim licnostima na visokim pozicijama u svetu sporta. Mesto okupljanja je izvan granica nese drzave, povod je proslava dana drzavnosti.

  5. Lep primer kako vasi tabloidi postuju decu jeste ovaj skandal vezan za devojcicu iz nisa. Ne smem da napisem sve sto mislim. Nas narod kaze da se svakom vrati kako je zasluzio.

  6. Kako je nije sramota da se oglašava po pitanjima koje se ne tiču njenog ministarstva i kako ta Predsednica Vlade minimum upozorenja svojim ministrima nedaje kada i kako treba da se ponašaju i kave izjave treba i u vezi čega da daju.Koliko je tu sramote i gluposti svaki dan.A koliko Laganja ta Mihajlovićeva je do sada izjavila,pa obična budala bi se stidela da je vidi i to je Ministar Srbije

  7. Upravo Ministarstvo koje bi trebalo Vi da konrtolišete, ako ga već ne rukovodite koko treba, ugrožava pre svih decu u Mirijevu. Sledi prilog.
    A za bahatost bandita koji su podigli vikendice, neki kuće ili palate, na građevinskom zemljištu koje je Zakonom strogo zaštićeno. Još da ima odgovornih Ministarstvaa koje poštuju zakone. A zašto da poštuju ako i predsednik države ne poštuje Ustav!!! Sledi prilog.
    Prvi prilog: Ako smete Vesiću da naredite, kada već raspolaže sa tolikim parama, po ugledu na Vas koji ste dava puta gradili istu deonicu autoputa u Grdeličkoj klisuri, on po dva puta prekopava centralne trgove i kiti ih skupim lampionima, da navrati do Mirijeva gde mesecima teče kanalizaciska tekućina najprometnijom ulicom. Ista ulica nema trotoar, tako da roditelji sa malom decom na putu ka obdaništu i nazat moraju da se mimoilaze sa vozilima koja sa svojih točkova prskaju ih rastvorenim izmetom u mokraći. Zbog čega je normalno očekivati da se pojavi epidemija, verovatno, prvo žutica, a možada i kolera. Vi to ne zate da će ta deca morati da budu u karanatin sa stalim plakanjem zbog straha od smrti i bez prisustva roditelja. A kako ovo nije socijalizam već banditizam, onakav kakav voli Vaš suprug, roditelje moraju da idu da rade. Dok u socijalizmu ostajalibi pored svoje dece koritseći pravo na bolovanje. No, od žutice lečenje bolničko traje po mesec i više dana, pa će neke majke izgubiti posao da bi spasili svoju decu.

  8. Da smo normalna država vaš zahtev bi bio apsolutno prihvatljiv i normalan.Ali ovaj brlog ste vi i vaš SNS napravili kroz bacanje u blato i prijatelja i neprijatelja.Vi i vaši “ prijatelji novinari“ Zato je vaš zahtev licemeran.I to krajnje!Bojkot do slobode!

  9. I kada se vasa politika „napada“, a neko bi rekao opravdano ispituje, vi napadate i ujedate 3 kolena unazad, pa i mame spominjete. Ako ista- ovde hocemo da sacuvamo jedno dete koje je skrenulo sa pravednog puta. Neka bira sa kime se sastaje na rucku u tim godinama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.