Mihajlović: Manojlović pokušava da skrene pažnju na sebe 1Zorana Mihajlović foto: (BETAPHOTO/MINISTARSTVO RUDARSTVA I ENERGETIKE/ZORAN PETROVIĆ/MO)

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ocenila je danas u saopštenju da Savo Manojlović iz Pokreta Kreni – Promeni na sve načine, uvredljivim i primitivnim ponašanjem pokušava da skrene pažnju na sebe, pošto sakrivanjem iza ekoloških tema nije uspeo da sakupi političke poene.

Mihajlović je Manojloviću poručila da time što svakodnevno vređa predsednika Srbije pokazuje ne samo da ne poštuje institucije svoje zemlje, već i da mu je „propalo“ sakrivanje iza ekoloških tema.

„U nedostatku ideja su vam preostale samo uvrede“, navela je Mihajlović u izjavi i ocenila da je njegov jedini cilj borba protiv Vučića, a to, kako je istakla, nije recept za uspeh, već za katastrofu.

„Srećom, takva retorika nema uporište među građanima i građankama Srbije, koji će o rezultatima predsednika Republike i Vlade reći šta misle na izborima“, zaključila je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari