Mihajlović: Nije vreme za političke obračune

Ostavite komentar


  1. Tako je Zoko. Mani sad politiku. Nego, kad’ ce taj maglev Beograd-Budimpesta. Sta kaze direktor zeleznice?

  2. Predsednik Vučić je samo vama na vrhu – piramide. To razmišljanje uterujete u glave već nekoliko godina, tačnije od njegovog postavljenja na to, više- manje protokolarnu funkciju. Ne faraonsko. I valjda pravo na mišljenje nije ukinuto, ako ne vređam i odnosim se sa poštovanjem prema administraciji koja trenutno upravlja zemljom. I koju uredno plaćam puneći budžet.

  3. Đilasovo otvoreno pismo je na mestu 100%, jeste da je previše blag, ali je napisan u pravom momentu (možda je trebalo i ranije).
    Konačno i običan svet, koji čita samo „informer“ i gleda samo „pink“, rts, i „happy“ počinje da vidi i shvata koliki nesposobnjaci vode državu Srbiju…

  4. Tupadžiko, ne trtljaj! Za skupove sakupljanja potpisa po gradovima koji su postali centri zaraze, a znali ste da je pocela epidemija,odgovaracete debelo kada prodje ova posast!

  5. Upravo sada je vreme da se bavimo političkim obračunima jer se zna da posle ovog ide gola diktatura. Samo bi potpuna budala pristala na to da ga ovi fašisti danas pacifikuju pod izgovorom pandemije da bi ga sutra legitimno streljali. Mislim da će se ovo vanredno stanje završiti jednom osrednjom revolucijom u kojoj će deblji kraj izvući između ostalih i ministarka.

  6. „Kad prođe epidemija, biće vremena za političke obračune…“
    Kad prođe epidemija, vi i ovaj vaš što je na čelu sistema, bićete u velikim problemima.

  7. Slažem se potpuno. Mali problem u celoj priči je jedinstvo. Da li je neko objasnio tvom šefu značenje te reči? Da jeste sve bi ovo izgledalo drugačije.

  8. Zorana M. da li ste svesni šta radite i šta pričate ?
    Pa Vi ste vratili uhapšenog Miroljub Jevtić bivši VD direktor Infrastrukture železnice Srbije iz zatvora pravo u fotelju na železnici, čovek dobio posebnu kancelariju, sekretaricu, službeni auto sa vozačem i ko zna šta još… O čemu ti pričas, treba da Vas je sramota, ako znate sta je to, lopove ste vratili na posao, pravo iz zatvora u fotelju, da nastave sa svojim radom na železnici, sram da Vas bude. Kompletna ekipa oko Miroljuba Jevtića je trebala da bude pohapšena izuzev insajdera koji su zdušno pomogli u hapšenju, toliko ima stvari koje još niste otkrili i MUP nije procesuirao, a trebali ste. Sada pričate i izmišljate floskule… Srbijo tugo moja…

  9. Vi ste veća pretnja srpskom narodu od virusa. Sve ste uništili. Zato vidimo kakvo je zdravstvo. Gde su vam virusolozi i epidemiolozi. Doveli ste penzionere jer mladih stručnih nema. Svi su pobegli od vas glavom bez obzira. Uništili ste sve čega ste se dotakli. Bez znanja, škole i stručnosti hoćete da vodite država a niste svi zahedno u stanju da upravljate „Prćilovicom“. Onaj što ne zna šta su udovi a šta genitalije, vazdplohovi i aerodrumovi, Jutke i Simonoviči to je vaše lice i zato najbolje da ćutite a kada ovo prođe narod će vas na izborima oterati.

  10. Sve sto je Djilas rekao nema apsolutno nikakve veze sa politikom. Sve to je mogao reci svaki covek kojem je dosta zlostavljanja jedne drzave od strane nekolicine beskrupuloznih profesionalnih politicara, koji nemanjem bilo kakvog profesionalnog staza van politike dokazuju da upravo oni nemaju ni program, ni politicke ideje, a ni bilo kakav dugorocni plan, jer im je celokupno delovanje svedeno na PiAr, ispitivanja javnog mnjenja, medijske spletke i adaptiranje na globalne politicke igre.

  11. Formiranje Vlade Nacionalnog spasa je i neophodno i neizbezno , da bi svi clanovi politicke mafije bili na okupu ,a ne ovako podeljenji jedni u opozciji i drugi u vladi i da ovaj narod vec 30 godina nema pravo za politicki izbor # didifrnt iz egzila u Republici Severnoj Makedoniji Dimitrijevic Boris >>> osudjeni ratni zlocinci ne mogu daa budu clanovi nijedne vlade pa ni vlade nacionLNOG SPASA. Ali ako zelimo da zemlju unistiom do kraja neopdodno je da Voislav Seselj bude clan i vlade nacionalnog spasa / na mene kao clana u takvoj vladi neracunajte , jer nisam tu da pomazem Narodu da propadne ,vec da pomazem narodu da zivi bolje pre svega ekonomski , za moraln nisam zaduzen jer sve dok postoji novac postojace i pohlepa , uzdam se u ROBOTE oni rade besplatno i oni su moja nada ,roboti mogu da unaprede ekonomiju Srbije .zalim sto moje ideje nisu prihvacene u Srbiji sto sam zloupotrebom zakona institucija i javnih ovlascenja bez ikakvog fer sudjenja proteran iz Srbije . zalim i takvu drzavu i upucujem joj saucesce ,takva drzava gde su korupirani svi u administraciji nema buducnost teski su pacijenti oni koji govore da su oni buducnost Srbije ,jesu su ti koji zemlju vode u propast zato im i nepravim drustvo ,hvala im sto su me proterali

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.