Mihajlović : Odgovorni političari razgovaraju u institucijama, ne u šatorima

Ostavite komentar


  1. Zamislite ove reci izlaze iz usta osobe koja je promenila pet partija i pet „sponzora’.Treba da se stidi i da razmislja o svom sutra i svojoj buducnosti kada popadaju uskoro.

    1. Kad neko promeni partiju u koji istinski veruje zarad neke lične koristi, taj će i veru promeniti što je dokazano prelaskom u islam ili katoličanstvo.

    2. U satoru je sklopljen dogovor (mir)I NATO prestao da bombarduje Srbiju!Ako se secas?
      Cime si se tada bavila?

  2. A kako Vi „Gospodjo“ znate uopste kakvi su maniri i obrasci ponasanja ozbiljnih politicara???

  3. Gospođo Mihajlović : O kakvim institucijama pričate, o onim koje ste ukinuli, o parlamentu u kojem su svi poniženi osim vaših nesposobnih poslanika. Koja je to institucija dala Vučiću dozvolu da na svoju ruku uništava Srbiju, da prodaje Kosovo, da roši Savamalu, da prodaje PKB koji nije državno vlasništvo, da prepravlja Kalemegdan izgrađujući nekakvu gondolu, da voza autobusima na mitinge ljude koji treba da su na svojim radnim mestima ( ljude koji su ucenjeni) da lansira laž do laži i izmišlja neko zlatno doba a ljudima nikad nije bilo teže, da lansira biračke spiskove gde je broj stanovnika jednak broju glasača ( a gde su maloletnici kojih u Srbiji ima 20% ato je 1.400.000 ljudi). A vi bez imalo stida pozivate u institucije, parlament i na izbore.

    1. Bravo za g.Ćuka. Sve je rečeno kako treba.
      Ova ministarka se pravi pametna, a hoće da mi mislimo da se pravi luda!

    2. Mislite gospođo minisatarka da je Parlament mesto pametnih ljudi ako slušamo samo Rističevića i Martinovića

  4. ofarbana je stvarno smesna. okupirali su sve institucije pa mogu samo sami sa sobom da razgovaraju i prave planove za dalju pljacku. Sve investicije su nacin kako da se uzme „tal“, u obnovi i izgradnji se najvise zaradjuje ako ne postoji zakon. To su narodnjaci prvo uradili preuzeli sudstvo i rade sta hoce. Ministar pravde diletant koji samo aminuje sta Veliki Lazov naredi .

  5. A u kojoj instituciji je potpisano primirje u Prvom svetskom ratu?
    A naziv institucije u kojoj je sklopljen Pozarevacki mir?
    Glava ne moze sluziti samo kao podloga za dekupaz.

  6. Sto vise cinizma i bezobrazluka i idiotskih izjava u tome si najbolja , pa vidis i sama klakv haos vlada u Skupstini, koji bezobrazluk Vucic vidi samo Djilasa i Fasiste, a o Maji to je tek slika i prilika nase stvarnosti, a vi umesto da nesto radite samo svadjate narod, a o strucnosti tu nema komentara

  7. Gospođo draga… Kako je moguće da članovi EWB t.j. ispostave Trilateralne komisije budu u Vladi. Zar za vas, koja ste i sama član, ta organizacija nije strana agentura i neko ko radi na konstantnom rušenju vašeg vođe. Da nije možda on samo marioneta, zabavljač koji na sebe privlači pažnju, dok vi sa premijerkom i vašim stranim mentorima ne radite na urušavanju svih vrednosti ove zemlje i uvođenjem u podređeni, robovlasnički položaj. Logičan zaključak obzirom kakve smo sve vaše stručnjake i afere preživeli od 2012.te do danas.

    1. predsednice parlamenta, predsednice skupštinskog odbora, članice nadzornog odbora (vrhunski sukob interesa) koja je anestezirala poslanike vladajuće većine i sada glasaju na zvuk zvona? Takav uslovni refleks do sada nije viđen u parlamentu, ne verujem da postoji u bilo kom parlamentu. Da li je to institucija o kojoj govori ministarka? Mene je stid što su nam beograđani ovakvim izbornim sistemom stvorili ovakav parlament. To nije institucija u kojoj sede naši predstavnici, jer mi nemamo mogućnost direktnog izbora poslanika.

  8. nećemo da komentarišemo, doooobro je to odrađeno u PLJIŽu. Postoji maleni problemčić, novac za projektovanje, revizore projekta, izvođače radova, nadzor i organizatore posla moramo da obezbedimo mi, ne raste u saksiji. Tužno je da se baš na tome odlično vidi kako funkcioniše naše pravosuđe. Zbog nepostojanja institucija narod je prinuđen da kampuje kako bi se krenulo u stvaranje uređene države u kojoj postoje i funkcionišu institucije.

  9. Ima pravo Z. Mihajlović da je bolje da se „politički život u Srbiji vodi ne u šatorima, već u institucijama“ ali to nije baš tako jednostavno. Da je bar Z. Babić i dalje poslanik a ne vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije, možda bi se znalo zašto su se pojavile pukotine i zakrpe na još neotvorenom dela Koridora 10 na potezu između Proseka kod Niša i Bancareva. A ovako, „građani na ulicama“ i većina „građana u institucijama“ ne znaju ko je odgovorno lice Koridora Srbija i ko je sedeo za volanom vozila koje je prekomernom brzinom usmrtilo ženu na naplatnoj rampi Doljevac pre 94 dana. Ipak smo saznali koje su delotvorne aktivnosti Ustavnog suda Srbije koji je pre dva dana uputio MOLBU (ne rešenje) Narodnoj Skuipštini Srbije da se izjasni o ustavnosti već usvojenog Zakonu o finansijskoj podršci porodici sa decom.

  10. Daraga gospođo, u pravu ste 100%, ali imamo (mali) problem: da bi. kao što kažete, odgovorni političari razgovarali u instiucijama, trebalo bi prvo da te institucije postoje, zar ne?
    Ako vi zovete „institucija“ onaj bedni cirkus u kojem SNS statisti sami sebi podnose amandmane na svoje amandmane, a Maja Gojković zvoni kao zvonar Notrdama, a onda pogledajte još jednom u rečnik pod odrednicom „institucija“.
    Kad nema institucija, šta onda ostaje? Šator u parku, naravno!

  11. Gospođo ministarko okanite se politike vama je mesto u nekom salonu za ulepšavanje jer ste već puta menjali svoj politički stajling. NAZDRAVLJE vašem političkim ubeđenjima.

  12. Ama sram te bilo,šlihtaro jedna…..ima li iko da u ovoj kasti misli svojom glavom ??!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.