Mihajlović: Priština pokušava da izbaci demokratski izabrane predstavnike Srba iz institucija

Ostavite komentar


  1. Gospodjo trebala bi fa se bavis taxistima koji mrcvare gradjane Beograda a ne izborima na Kosovu!

  2. Posto nas Vi ovde u Srbiji delite na vase i neke druge srbe tako i Albanci nece vase srbe u njihovoj vladi. A, ludilo, ludilo. Vas recept ali sada boli i vas ciji li ste ne znam

    1. Lupas brale i ne znas gde udaras.
      Ne moze niko izbrisati volju preko 50.000 (pedesthiljada) Srba sa KiM i jos najmanje dva puta toliko maloletnih clanova njihove porodice.
      Albanci su izabrali svoje predstavnike i nisu glasali cak za kosmetske Komsice i ne mogu se prihvatili da 0,010% Srba sa KiM odlucuje o 99,090% Srba.
      A, Zorana je potpredsednica vlade Srbije i bezrezervno je podrzala taksiste sto se tice nelegalnosti Kar go ali o zabrani ili ukidanju aplikacije ne odlucuje ona.

      1. @Miodrag iz…U Ustavu Kosova jasno piše kolko mesta u kosovskoj Vladi pripada predstavnicama manjina, a to ne znači i NE piše da moraju biti iz redova pobedničkih manjinskih partija,pokreta,grupa,zajednica…Kosovski mandatar može predložiti bilo koju osobu na mesto ministra srpskog porekla ako kosovska Skupština,većinom glasova,to izglasa ! Jedno je Vlada Kosova a drugo je Skupština te iste države,i zna se čije su i kakve njihove ingerencije!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.