Mihajlović: Prizivanje smrti, nasilja i nereda neće doneti ništa dobro

Ostavite komentar


  1. Javlja se kandidatkinja za „prijestolonaslijednikovicu“ (najduža reč u srpskom jeziku ako je po Zabavniku). Sledeći kandidat za „Vegetu“.

  2. Da, da, užas živi. A kad je, onomad, master iz Kragujevca poručio Đinđiću da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom, onda je to bilo neobično duhovito.

  3. Neka se sete ti isti radikali sta su pricali za Djindjica a oni sada nesto izmisljaju toboze odvratno

  4. Sigurno misli na Vucica koji je, netako davno pozivao da se ubije 100 Muslimana, ili na Seselja, koji je vadio pistolj na studente ili na Vacica koji bi bacio Zelenovica u Drinu….

  5. a gde su bile te izjave opozicionara ? kako to da mi koji ne gledamo pink i rts nikad nismo u toku šta se događa u srbiji ?

  6. Izgleda je SNS sekta pronašla model za naredna ponašanja. Za prošle izbore su lansirali strah od „makedonskog scenarija“, a sada će izgleda biti „bolivijski scenario“???!! Uz obavezne halabuke o atentatu na faraona!! Niko osim njih nema pravo na vlast?? I svi koji nisu ulizice sekte i faraona su državni neprijatelji!!! Da li je Država isto što i Vučić i njegova sekta??? Pa gospođo sa fasadom, „Srbija je malo i moja“!!!

    1. @Milan: – “Gospoja sa fasadim”- u ofisu je svi tako zovemo- znaci i kancelarije se bude…

  7. Vjerovatno je imala u vidu Vučićevo i Šešeljevo prizivanje “ozdravljenja“ premijera Djindjića kada je nosio gips na nozi poslije povrede na fudbalu.
    I njihovo slavljenje nakon atentata kada se Vučić prvi put napio u životu sve od sreće.

  8. Jel možete Vi ministarka da utičete na predsednika da više ne polarizuje javno mnjenje Srbije? Posebno ne usiljenim populizmom?. Ne možete!

  9. Govor mržnje je podjednako degutantan, koliko i svakodnevni, neumereni i neosnovani izlivi ljubavi prema velikom vođi. Ovo drugo je degutantnije, zbog nametljivosti do nivoa ispiranja mozga.

  10. Po javnom priznanju Vucica da se napio na vest kada su ubijeni Curuvija i Djindjic, vi se niste oglasavala u pola dvanaest nocu, gospodjo ministarka ? Kako ko seje tako i zanje.Nemojte da vucete na jednu stranu, tamo gde su vas interesi i samo kad vama nesto smeta.

  11. Neumesno je da ministar u Vladi iscitava socijalne mreze i upadljivo reaguje na neke od njih koji se ticu predsednika drzave (ne Vlade)! Tunikome nije jasno ko je za sta placen i kome je nadleznost SNS-fotelja u Vladi a kome cela drzava a nikako SNS! Medutim, utrkuju se ko ce vise da se „potrese“!

  12. Slazem se sa ministarkom. Ne secam se da je komentarisala izjave:
    „Ako neko vidi Djindjica, neka mu kaze ……“
    „Nije mi zao sto je Djindjic ubijen“
    O lumperajci napprednjaka kada je ubijen Djindjic i da ne govorimo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.