Mihajlović: Reformisanje javnih preduzeća nije pitanje imena, već budućnosti „Srbijagasa“ i EPS-a

Ostavite komentar


  1. Rekao sam i prošli put i sada ću ponoviti.
    Uništili ste ED i Elektrovojvodinu. Inženjere su nas napustili a samo šetelujemo mesare, pravnike ekonomiste ljubavnice. već zadnjih 20 godina je tako od demokrata ništa se nije promenilo
    Koliko je ljudi kvalitetnih radilo preko lizinga a ko je sve dobio za stalno . Pa toliko nas inženjera napustilo evo samo Primer Bojan Cvetinov, Strahinja Šunjević i Dušan Savić.
    Inženjerčine a sve nas napustili. Oni su držali posao u malom prstu
    Niti imamo tehničara niti inženjera niti montera ali zato imamo sve ostalo. kao da nije bitna tehnička struka već sve ostalo, Pa valjda smo mi Elektro Privreda Srbije a ne marketinško trgovinsko mesarsko frizerska firma
    Kakva reformisanja bolje vratite prave ljude koji su radili i yanju svoj posao . Ovo su sve gluposti

  2. Čim ste se vi poštovana blajhovana ministarko dohvatili reforme Srbijagasa, EPS- i ko zna još kojih preduzeća, već danas se zna, posle vašeg „rasparčavanja giganata“ da će propasti kao i Železnica Srbije. koju ste sa ogromnim (ne)uspehom reformisali. Čega god ste se hvatli -sve je propadalo, evo i Grdelička klisura se obrušava ponovo valda po peti put.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.