Mihajlović sa direktorom kineske kompanije CRBC o nastavku saradnje

Ostavite komentar


  1. ugovara poslove zaobilazeći Zakon o javnim nabavkama? Šta radi tužilaštvo za organizovani kriminal? Koliko je dobar tužilac od svakog posla velike vrednosti u kome je zaobiđen tender? Hoće li poreski inspektori uraditi unakrsnu proveru imovine i prihoda tužilaca ili I oni možda ne mogu da prođu takvu kontrolu pa je nikome ni ne rade?

  2. “ … te da Vlada Srbije započinje novi investicioni ciklus vredan pet milijardi evra i da ima mnogo prostora za buduću saradnju sa CRBC-om, …“
    Vucic ce Siptarima predati Kosovo a mihajlovicka kinezima ostatak Srbije, za dugove?
    Za cega? Infrastrukturu u Srbiji na minimalcu koja se masovno iseljava i izumire?
    Kada ih oteramo sa vlasti, ostaju nam siptarska drzava u Srbiji koja ce verovatno preuzeti otplatu kineskih kredita, jer ih ona i Vucic nece poneti sa sobom, oni koji su se iselili nemaju nameru a preostala Srbija ce to moci samo ako im MMF odobri nove kredite za otplatu starih?
    Neka nam je Bog u pomoci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.