Mihajlović: Sramotno što opozicija koristi napade na Vučića kao svoju poslednju šansu da budu primećeni

Ostavite komentar


  1. Hahaha koji glup komentar. Da neće slučajno da ga hvali i da glasa za njega? Još iz to da ide na njegove cirkuse sa sendvič ima i sikićima u rukama?

  2. Madam, Srbija ima samo jedan problem.
    Predsednik ne postuje zakone. Ne postuje ustav.
    Da bi se Srbija u dosla u normalu potrebna je samo jedna stvar, da svoj posao obavlja u okviru najveceg zakona u Srbiji-njenog ustava. Bas kao sto je radio njegov predhodnik.
    Sve bi profunkcionisalo. Vlada bi radila ono sto treba da radi, ministri nebi morali da cekaju naredjenja, imali bi slobodu odlucivanja, sudije Vrhovnog suda gladali bi prvo u ustav pa tako presudjivali, mediji bi bili mediji a ne propagandni pamfleti policija bi radila po zakonu i hapsila danas nedodirljive, RTS bi bio tribina i servis svih gradjana i stranaka…
    Morate priznati itnica. Samo jedan covrk da radi ono sto mu je u opisu posla. Da bude uctiv i kulturan. Da protokolarno dostojno reprezentuje svoju drzavu.

  3. Jedino je zalosno sto je osoba kakva je Aleksandar Vucic uopste mogla postati predsednik Srbije. To je, zapravo, tragedija.

  4. Ove strukture ne treba kritikovati vec iskljucivo Hvaliti , narod Srbije zna da prepozna cinizam , zato kazem Ovo sto radi gospodin Vucic je izuzetno , nadam se da ce uskoro ostvariti svoj cilj # Kao disident otpoceo sam trajnu emigraciju i nezelim vise da cujem za ove licnosti , o posledicama delovanja ove strukture brinuce drzavljani koji sada cute ,a uskoro ce se pitati zasto im je penzija 100 ili 150 eura , upravo sada masovno se neuplacuju doprinosi za radnike ,a to znaci katastrofu za ovu generaciju kada uskoro ode u penziju ,ali nije vise moje da brinem o sudbini naroda koji je odlucio da cuti i nereaguje , tacno je da BIA kao i VBA VOA vrse velike pritiske na svakog ko istupi i kritikuje ove politicare , ali ima duznost da kazem da u progonu disidenata ne ucestvuje samo rezim vec nazalost i Narod , motivi su svakako razliciti ali odgovorno jos jednom ponavljam Narod u velikoj meri ucestvuje u progonu osoba koje je rezim odredio za napad , svako ima razlicito obajsnjenje , jeda kaze skolujem decu , drugi izgubicu posao ako to neprihvatim , da vise ne nabrajam , ali licno sam se uverio da obavestajna sluzba postize sirok front ,kada za napade vrbuje obicne gradjane iz okruzenja , u takvim okolnostima besmisleno je dalje delovati .Ali niko nece bolje od gospodin Vucica udesiti narod Srbije , zato ga ohrabrujem da samo ovako nastavi ,sto vise kredita za puteve to je pravi model da zemlja dospe u sutuaciju da vise nemoze da otplacuje spoljne dugove

  5. Ima li neka izjava ove gospodje, a da ima bar malo smisla. Po njoj bi opozicija trebalo da udje u vladu sa SNS-om ili da se jednostavno donese zakon o zabrani kritikovanja vlasti. Najžalosnije od svega je što ova gospodja ovakve gluposti ne izjavljuje iz uverenja, već iz čistog poltronstva ne bi li zaštitila svoje interese i još namakla sebi i svojoj porodici dodatnu korist.

  6. Kao poslednji šansu da budu primećeni?! Od koga? Od SNS teletabisa?
    Ako je na to mislila, Štrumfeta je, sasvim nenamerno, reka jednu veliku istinu: u režinskoim medijima opozicija se pominje samo kad je Vučić i SNS mašinerija pljuju i posipaju pomijama.
    Ako je to jedini način da neko ko crpi svu pamet iz Pinka i Informera sazna da uopšte postoji nekakva opozicija u Srbiji, onda je to u redu.

  7. Sramotno sto nas AV polako ali sigurno vodi u ambis , potkradajuci narod , zajedno sa svojim sektasima iz SNS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.