Mihajlović: Uvek dajemo maksimum, ne plašim se suda građana na izborima

Ostavite komentar


  1. Građani odavno žele da vam vide leđa, ali stanovnici Srbije imaju svog Tita

  2. Da se glasa za kandidata a ne za stranku videla bi gdja kakav je sud naroda o njoj a nadam se da ce uskoro videti i kako izgleda pravi sud.

  3. Ni ja se na tvom mestu ne bih plašio suda građana, ali Suda pravde, Višeg, Specijalnog, Vrhovnog suda, eeeee…..

  4. Možda vi i vaše napredne kolege i dajete maksimum, ali to, imajući u vidu znanje, iskustvo i moralne kvalitete, jednostavno nije dovoljno.

  5. Hmmm, 56.000 gradilista? Ajde da kazemo po 10 radnika na jedno, sto bi ta gradilista definisalo kao gradjenja privatnih kuca, to je 560.000. Da nije ministarka „malo“ promasila. A sto se tice „suda“, razumem je skroz. „Sud“ glasaca je blag za vas, posto su glasaci apaticni. Da se pravi sud uplete, kojeg nemate, taj bi vas sve oterao u samice direkt.

  6. Dobro je Mrkonjić za ovu rekao da se razume u građevinu kao Marica u….
    Nije suština u tome koliko ima gradilišta, već šta se na njima pravi i kako kvalitetno. Zato iste stvari rade po dva, tri puta i koštaju nekoliko puta više od onoga koliko bi trebalo da koštaju.

    1. Čekaj, bre, pa ti si „delila političke interese“, sa Labusom u G17, a ti interesi su bili vrlo različiti od tadašnjih Radikalskih u kojoj ti je bio, danas, dragi šef. Nije da svi pamtimo ko pilići, nekoliko sati !

    1. Pa dobro, bre, moderatori, zasto ste pustili ovaj komentar? Shvatam da vam, mozda, Zorana nije draga (nije ni meni), ali zasto ovakav komentar?

    2. “ Zvezdas “ …“ Mona Liza “ je Tuzlanka …vatra ziva „… ali …slaba tacka su joj “ Louis Vuitton i Coco Chanel “ torbice od krokodilske koze i “ le Champagne de France ( originalni francuski sampanjac ) … obavezno znanje dva strana evropska jezika ( francuski i engleski … nikako ruski ili mandarinsko kantonski – kineski ) …hobi u slobodnom vremenu : auto putevi i sastanci u sns sekti

  7. Sto bi rekao Sin Bozji, „protiv ovog roda, moze se samo postom i molitvama“. Dakle protiv ove pojave, koja vrsi vlast u Srbiji a ima placeni oglas na sajtu Danasa, mozda jedino moze pomoci egzorcizam.

  8. Gledaj ti kako ces se izvuci pravog Suda jednog dana, Pinokio ce sve da vas zrtvuje ….

  9. Ti bi morala da se plasis suda ako se ikad oformi nezavisno sudstvo da odgovaras pred takvim za sve malverzije ,kriminal i korupciju na auto putevima kojim ti rukovodis . Stetne ugovore slobodnom pogodbom si ostetila budzet i ovaj narod . Doci ce i taj dan

  10. Poštovana Zorana Z.Mihajlović, kada bi ste izašli na ulicu i pitaki prvog prolaznika shvatili bi vrlo brzo da izbora BITI NEĆE JER JE BOJKOT DO SLOBODE A SLOBODA NASTAJE KADA TI I TAKVI BUDETE U SPEC.TUŽILAŠTVU ZA SVE ŠTO SE U OVOJ ZEMLJI DESILO OD 2012 g.DO DANAS.A za tebe je najvažnije BgdH2O i izgradnja preskupih pruga i puteva.A za ove druge tvoje drugare ne sekiraj se.Ima afera za dugu dugu robiju za sve vas.Sreća pa ste Padinjak renovirali da ipak imate normalne uslove.Baš ste o svemu mislili.Nije onaj Đuričin baš toliki zamlata, ipak te naučio strareškom planiranju…Vežbalo se, vežbalo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.