Mihajlović: Verujem da će Rio Tinto ispuniti ekološke standarde i otvoriti rudnik litijuma

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Verovanje ludom radovanje.
    Zorana nema verujem ima samo ispunjavanje zakonskih obaveza.
    Normalno pod uslovom da niste uzeli nova c od njih.

  2. Verujem, da je Srbija dostigla zlatno doba – a nije; verujem, da ce uskoro uci u NU (nemacku uniju) – a nece nikada; verujem, da ce biti otvoreni pogoni svetskog zagadjivaca u Srbiji – a nece, jer se narod pita, a ne onaj koji od nemila do nedraga skita; verujem, da cu jednoga dana biti astronaut – ali necu. Samo zato sto sebe smatram mladolikim starcem – po pameti, nikako po fizionomiji; verujem, da ce sadasnja vladajuca oligarhija prestati da rasprodaje prirodne resurse i radnu snagu – a nece, jer su im to osnovi dodatnih (astronomskih) prihoda; Vrujem, da ce radnici u Srbiji imati plate dostojne coveka za normalni zivot – a nece, dokle je god ova politikantska garnitura na vlasti; verujem, verujem… Aiii! U sta sve verujem a nikako da se to moje verovanje ostvari, jer se sve vise i vise stari, a sve je gore i gore, za one koji su dole. Eh, da mi je i da mogu, al sta vredi kad ne mogu, upropastih trecu nogu. Ala je ovaj zivot lep, samo ako si slep, pa ne vidis i cujes a stalno osluskujes; nema zivota ni seljaku, jer je sateran u budzaku. Al nam je toliko lepo, samo ako vam verujemo slepo. Zivecete vi, svi gore i u vladi, dok god ima idiota koji vam m…a gladi.

  3. Ovo nigde nema da ministarka reklamira neku stranu kompaniju. Pitanje je za koji procenat.

  4. Referndum u vezi Ria Tinta.
    Treba istraziti da li je na bilo koji nacin ta firma ucestvovala , podstrekivala, potpomagala sama ili preko svoje drzave u bombardovanju Srbije , a onda refrendum kakav god da se dobije rezultat te istrage .

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

29. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.