Mihajlović: Verujem da će Rio Tinto ispuniti ekološke standarde i otvoriti rudnik litijuma

Ostavite komentar


  1. Verovanje ludom radovanje.
    Zorana nema verujem ima samo ispunjavanje zakonskih obaveza.
    Normalno pod uslovom da niste uzeli nova c od njih.

  2. Verujem, da je Srbija dostigla zlatno doba – a nije; verujem, da ce uskoro uci u NU (nemacku uniju) – a nece nikada; verujem, da ce biti otvoreni pogoni svetskog zagadjivaca u Srbiji – a nece, jer se narod pita, a ne onaj koji od nemila do nedraga skita; verujem, da cu jednoga dana biti astronaut – ali necu. Samo zato sto sebe smatram mladolikim starcem – po pameti, nikako po fizionomiji; verujem, da ce sadasnja vladajuca oligarhija prestati da rasprodaje prirodne resurse i radnu snagu – a nece, jer su im to osnovi dodatnih (astronomskih) prihoda; Vrujem, da ce radnici u Srbiji imati plate dostojne coveka za normalni zivot – a nece, dokle je god ova politikantska garnitura na vlasti; verujem, verujem… Aiii! U sta sve verujem a nikako da se to moje verovanje ostvari, jer se sve vise i vise stari, a sve je gore i gore, za one koji su dole. Eh, da mi je i da mogu, al sta vredi kad ne mogu, upropastih trecu nogu. Ala je ovaj zivot lep, samo ako si slep, pa ne vidis i cujes a stalno osluskujes; nema zivota ni seljaku, jer je sateran u budzaku. Al nam je toliko lepo, samo ako vam verujemo slepo. Zivecete vi, svi gore i u vladi, dok god ima idiota koji vam m…a gladi.

  3. Referndum u vezi Ria Tinta.
    Treba istraziti da li je na bilo koji nacin ta firma ucestvovala , podstrekivala, potpomagala sama ili preko svoje drzave u bombardovanju Srbije , a onda refrendum kakav god da se dobije rezultat te istrage .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.