Mihajlović: Vlada umesto lokalne vlasti finansirala obnovu 12 kilometara puteva u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Cel8h 12km, pa to je neverovatno. Ceo jedan sokak u majuru pored Sapca. Bravo za nju. Otkrila je put do marsa

  2. C, c, c, eto vidite komšinice, pa to je prosto neverovatno koliko je dobra ta napredna vlada?! I kako da posle čovek ne glasa za njih, a?
    Ma, neeeee, šta vam pa da na pamet, nije ovo funkcionerska kampanja, božemesačuvajisakloni, ne bi oni to nikad, znam ljude!

  3. Gospodja je samo zaboravila da kaze kako je Vlada opstini Sabac, jer tamo nije SNS na vlasti uskratila novac koji je DUZNA da joj uplati iz budzeta. Ni manje, ni vise, nego 30 miliona evra.

    1. Samo uplatite sta dugujete Sapcu i pustite nas da zivimo.Super nam je sa Zelenovicem.U Sapcu se oseca sloboda.

  4. Bilo bi dobro kada bi to isto uradila i u Loznici. Obracali smo se ministarki, dobili smo pozitivan odgovor, lokalna vlast nije ništa preduzela povodom toga. Mimistarko, uzmite stvari u svoje ruke i pomozite da dobijemo asvaltiranu ulicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.