Mihajlović: Vlada umesto lokalne vlasti finansirala obnovu 12 kilometara puteva u Šapcu 1Zorana Mihajlović Foto: MGSI

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Vlada Srbije za godinu dana uložila 100 miliona dinara u asfaltiranje 24 ulice u Šapcu i okolnim selima, iako je to trebalo da uradi lokalna vlast, saopštio je njen kabinet.

„U pitanju su lokalne ulice i to je bio posao gradonačelnika (Nebojše) Zelenovića, ali on nije želeo to da uradi. I kad god dođem u Šabac, svuda je isti problem – gradonačelnik deli ljude na građane prvog i drugog reda, u zavisnosti od toga za koga glasaju. Mi smo svi jednaki i političari ne smeju da tako dele ljude“, rekla je ona prilikom obilaska rekonstruisanih puteve u selima Jevremovac i Bogosavac.

Dodala je da su meštani Jevremovca čekali dve decenije na ulicu.

„Po dolasku ovde čujem da je gradonačelnik Zelenović jutros tamo poslao kamione sa zemljom i ponadala sam se da hoće da pomognu. Ali, oni su došli samo da bace zemlju i isprljaju put. Moja poruka Zelenoviću je da vodi računa o svim građanima. Šabac može da živi bolje. Želim vam da ste svi živi i zdravi i da nas svaki put dočekate nasmejani, jer ste dobili ono što čekate decenijama“, poručila je ministarka okupljenim meštanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari