Mihajlović: Vučića napadaju zbog njegove politike prema Kosovu, a ne zbog ordena SPC

Ostavite komentar


  1. Koja je to njegova iskrena želja da reši taj vekovni problem? To kako on misli da ga reši umem i ja! A ti, Zorana, odavno si trebala da podneseš ostavku zbog svojih grdnih promašaja!

  2. Gospodo Zmihajlović „kompromis“ jeste IZDAJA. Mislim da dalje netreba objašnjavat

  3. Stav SPC izglasan jednoglasno na majskom zasedanju je da nema podele i priznanja Kosova. Zato je ovo priznaje Vucicu van svake pameti jer njegova politika se zasniva na izdaji i predaji Kosova sto je suprotno stavu SPC.. Da li su neke vladike i patrijarh necim ucenjeni ili kupljeni ja ne znam ali ovo je velika sramota za SPC.

  4. A koja je to politika predsednika prema Kosovu, koji je njegov plan za Kosovo koji ne želi nikome da izloži? Da se reši vekovni problem? Problem koji je i nastao za vreme vlasti 90-ih čiji je on bio član.

  5. Sveti Sava predstavlja sabornost i zajedništvo. Vučić je do sada samo delio i uspeo da podeli narod. Svakako zaslužuje orden… od Blera, Klintona, Šredera i ostalih drugara koji ga savetuju i tapšu po ramenu. SPC bi dodelom ovog ordena pogazila svoje osnovne principe. Svaka čast.

  6. Molim da mi neko- bilo ko navede samo JEDAN razlog da se Vučiću dodeli Orden Svetog Save bilo kojeg reda.

  7. orden SPC je dozvola od strane crkve da prvorođeni proda Kosovo. Patrijarh će sada da ućutka tih par vladika i sveštenika koji se javno protive tome i to je to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.