Mihajlović: Želimo i privredni razvoj i zdravu životnu sredinu, potreban nam je kompromis, a ne podele

Ostavite komentar


  1. a da se ti preselišu onaj „stančić“ u Londonu, što si kupila od ministarske platice i da nas prestaneš terorisati i pljačkati. Gde god si ti gurnula nos, mi smo loše prošli. Gde je račun za put kroz Grdelicu??? Sada bi da zatrujete bar pola Srbije, mi da crkavamo a vi da iz raznih „Londona“ gledate našu muku!!! Za vas treba umazana motka- a možda ste zaslužili i puno gore.

  2. Zelim i ja da me smrad iz susednog dvorišta ne gusi u Cortanvxima.Ima tu podjele ti sto neodrzsvaju plsc dobro su zasticenini od institucija.Dobili su podlogu za to da onaj tako placa porez i sve
    obaveze trpi smrad i trpi diskriminaciju .

  3. Ako je kompromis da uvezemo vetroparkove i da posle toga plaćamo deset puta skuplju struju…..neka hvala.
    Jeftinije je promeniti ministra energetike a povećati iskopavanje uglja uz poboljšanje efikasnosti filtera kod termoelektrana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.