Mihajlović: Zna se put kojim idemo

Ostavite komentar


  1. Изгледа да само "они" знају тај пут, пут "прогреса"! Имам утисак када би било такмичење у неспособности да пи напредњаци освојили друго место, не би могли ни прво да освоје јер су толико неспособни!

  2. Ova izjava pobija svaku elementarnu logiku, cime se dalje ponizavaju glasaci gore navedene osobe i njene nazovi partije. Da se "tačno se znaju ciljevi i put kojim idemo" ova figura ne bi morala to da naglasava. Glasajte Zoranu, sanjajte burek i cesite se.

  3. Jel to novo napreDNO ,,KONCEPTUALNO,,fantomisanje,prvi put u istoriji,pa kom , ,,unapredite,,status,,K,o VAMA LIČNO Za Sve PREDHODNE ,,ZASLUGE,,,U,,Ministartvima, A NACIJI RAČUN, S KAMATOM Za,,NAPORE,,,SVIH Vaših ODBORA SAVETNIČKE KUĆE,I LOKALNE BOSOVE S CELIM FAMILIJARNIM,,STABLOM,JER STE,,POBEDILI, NA,,IZBORIMA,, S ,,CELIH,,48 PROCENATA biračkog tela Srbije Skupa Sa SVIM PRIŠIPETLJAMA,BIZMISMENIMA,,DIPLOMCIMA,I,,DOKTORIMA ,I ,,NABOLJIM,,TIMOVIMA,KOJI,,POSTOJE ,,NA OVOM BRDOVITOM BALKANU..Za SAD Ste SAMO APSOLUTNO ,,USPELI,,Da SPREČITE Bilo KAKVE PRAVE PODATKE O,,USPESIMA,,FISKALNIM KONSOLIDACIJAMA, ,,DOTACIJAMA, NEVIĐENIM ZADUŽIVANJEM NACIJE I NEPREPOZNATIVOM U CIVILIZACIJI,KRŠENJU USTAVA PA SE JOŠ I,,HVALITE,,. A SVI OSTALI ,,NEKONCENPTUALNO,,OPREDELJENI,,, NEKI,,,KOJI NACIJU ,,MRZE,, ILI JOJ ,,NEMISLE ,,DOBRO,JER SU,,NEPATRIJOTSKI,,USMERENI I NISU U SAGLASJU,,S,,KONCEPTOM,,LIDERA VAM,HOĆE LI VAM,,LIDER SMOĆI SNAGE DA KONAČNO ,,PLJUNE,,koliko SU NAS KOŠTALI STRANI,,EKPERTI,PAI ,,DELIVERY JUNIT,,ZA ,,SAVETE,, KADA ,,STE TAKO,,ZACRTANI ,,da SE NEPITAJU ONI KOJI SU BEZ,,MEGADIPLOMA, POSLALI BI VAS DA,,USREĆUJETE NEKE OD,,NECIVILIZOVANIH,,EU ZEMALJA DA IH,,UZNAPREDITE,I,,USREĆITE,K,O NAS,PA DA BAR ZNAMO DA SU NAM NOVCI UTROŠENI NA,,ISPORUKU,,. Botove NEMORATE ,nek ,,ČEKAJU K,o SVI OSTALI Koje STE ,,USREĆILI,,Da,,čekaju JOŠ Neke ,DVE ,,Godine,.

  4. Lepo je sto rade za svoju zemlju, ali izgleda da zivimo u razlicitim zemljama. I od tolikog rada, dele kljuceve stanova za socijalno stanovanje. Da li to znaci da imamo socijalne slucajeve? Kako to moze biti u jednoj zemlji gde su najbolji i najsposobniji na vlasti? Da li to oni kupuju glasove uz pomoc novca poreskih obveznika? Nadam se da nisu u izgradnji koristili opet neki po zdravlje opasan materijal, pa da te ljude unesrece.

Ostavite komentar


Politika

Vesna Rakić Vodinelić: Za šta se moli Vučić u svetoj izbornoj kampanji, hoće li ravno u carstvo nebesko? 10

Vesna Rakić Vodinelić: Za šta se moli Vučić u svetoj izbornoj kampanji, hoće li ravno u carstvo nebesko?

Predsednik Vučić je nekad izjavio da "nije neki vernik", ma šta to značilo. Ali ta verska neubedljivost nije ga sprečila da se danas u prisustvu patrijarha SPC pomoli u Hramu Svetog Save – komentariše za Danas profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić, jutrošnji odlazak predsednika Srbije na liturgiju, uoči puta u Njujork na sednicu Generalne skupštine UN, posvećenu usvajanju rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.