Mihajlovićeva opoziciji: Prestanite sa zastrašivanjem, niko neće ograničavati slobodu kretanja

Ostavite komentar


  1. Cuti sram te bilo!Vas Jutka je zenama ohranicavao slobodu da se uopste nadju u njegovoj blizini. A vas visoki funkcioner Dimonovic ogtanicio je novinarima iz Grocke sllobodu da zive, isto tako o vas Babic…ubi zenu na naplatnoj rampi i nista. Vi ste svi nemilosrdnii predatori i nemoralna sekta.

  2. Gospodjo još iz vremena G17+ igrate,, beton ligu,,: udri po nogama,po glavi,ua sudija pederu…Mi bi da igramo ligu šampiona,var sistem sve se vidi,sve se zna….Sudija neutralan.Izjava svakog od vas udvorička,poltronska namenjena ,,njemu,,narod je tu samo podloga,da farba ne pada na patos.

  3. Gospođo umesto politikom bavite se infrastrukturom.Možete li mi reći zašto se vozovi iz pravca Bg prema Nišu između s.Striže(semafora) i s.Sikirice kreću brzinom od 10km/h pa je rampa zatvorena i po pola sata.Ili mislite da to ne ometa nas građane koji žurimo nekim svojim poslom?!

  4. Pretili da će blokirati nekoga? Ma ajde? Odakle im samo ideja? Da pitamo one Acine sa Kosova koji su pretili kako će posećivati opoziciju po kućama u Beogradu, zbog „izdaje srbstva“? Ne seća se toga omalana gospodža, je li? Pa da, bilo odavno.

  5. Ma ko te to bre plasi. Ljudi izra,avaju nezadovoljstvo. Ali samo da znas ima nas jos jako mnogo, ne setamo ali skupljamo dokaze sta ova vlast radi. Samo polako. Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.