Mika „bode“ tamo gde Vučića boli: Ko je Radomir Lazović – poslanik na meti tabloida

Ostavite komentar


  1. Gotivniji mi je mnogostruko postao kad je našao Vučića sa pesmom „Ti lutaš, bebo“. A ovaj se kao i svaki psihijatrijski slučaj uhvatio za to kao pijan za plot.

  2. Miku znam od kad je posao u osnovnu skolu.Uvek ozbiljan i lepo vaspitan decak.Samo nek ostane onakav kakvog smo ga poznavali kao dete.

  3. Podrska za postenog, dobrog, uspravnog coveka Lazovica.
    Naspram sebe ima nefer igrace, Neke zle, podmukle, nakradene, bahate, sve ono sta on nije u duhu, srcu, dusi karakteru.
    Zao mi je sto je ovome izlozen.To je uostalom ,,rukopis“SNS-a.Njihova politicka genetika, kod, njihov JMBG.
    Smrdi na njih.
    Ne daj se Lazovicu.

  4. Posten tekst najbolje novinarke! O jednom pametnom postenom, vrednom, neposrednom borcu ne za prava njega i njegovog kuma, brata, strinu, vec za sve nas. Naravno da im je „trn u oku“, nadam se da ce im postati i balvan u tom istom oku, srazmeran njihovoj megalomaniji i lopovluku, srazmeran njihovom nedostatku argumenata, pameti, obrazovanja, a pre svega elementarnog postenja, elementarnog vaspitanja! Podrske za Radomira Lazovica, za njegovu hrabrost, ali i za Snezanu Congradin koja isto tako odvazno imenuje pojave u ovom bolesnom rezimu! I cuvajte se danasovci!

  5. A šta će Mika da bude u novoj vlasti??Lepo je da vas neko nazove „opozicijom“ili „političarem“kao poslanik je dobar,ali za nered .Osim umetnosti koju iskazuje farbanjem pink sprejem ,ima i komunalni talenat ne davimo Beograd ,vidi se i filmska crta sa ulogom poslanika u skupštinskom rijalitiju koji plaća narod se odlično snalazi .Interesuje me kako barata sa spoljnom politikom ,unutrašnjom takođe ,ekonomijom ,poljoprivredom ,zdravstvom,obrazovanjem.Zna li još koji jezik osim Srpskog i naravno uličnog Beografskog …Ma verovatno je i za sve to maher , kao i do sadašnji ministri koji idu sa funkcije na finkciju,jer su svestrani .Pa studirao je dva fakulteta ,a nigde ne nađoh da li ih je završio,a što bi dosta je i gimnazija.Isto kao posle Drugog svetskog rata sa gimnazijom si bio najpismeniji među nepismenim drugovima koji će tek da se opismene i završe vanredno uz funkciju sve škole.Pa i Mali je tako pa je morao da vrati doktorat.Dobro Mika je pametniji on neće da davi Beograd tamo nekim doktoratom on je pošteni obični građanin .Ima vremena postaće i on neobični građanin političar ,funkcioner ,a sve drugo samo dođe uz funkciju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.