Milan Antonijević za Danas o spekulacijama da će biti budući ministar za EU integracije: Ne bavim se glasinama 1Foto: FoNet/Nenad Djordjević

Pravnik Milan Antonijević mogući je budući ministar za evropske integracije, umesto Jadranke Joksimović iz SNS, koja je tu funkciju obavljala u protekle četiri godine. Ovo je za Danas reklo više sagovornika iz političkih krugova koji prate pregovore o budućem sastavu Vlade Srbije.

Milan Antonijević je o ovim spekulacijama za Danas rekao da neće da se bavi glasinama, već samo zakonima, propisima i činjenicama.

– Tako da ni ove glasine koje se pojavljuju nedeljama u medijima, ne bih komentarisao. Odluka o mandataru je prva u nizu i ne vidim zašto bismo se bavili nagađanjima ko će i da li će voditi neki resor u novoj Vladi. Kada budem imao informacije i činjenice i kada budem video novi Zakon o Vladi, rado ću sve komentarisati, tako da vas molim da budete strpljivi – istakao je Antonijević za Danas.

Inače, osim Milana Antonijevića, u javnosti se spekuliše da je u igri za budućeg ministra za evropske integracije i Aleksandar Simurdić, direktor vojvođanskog Fonda „Evropski poslovi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.