Milenković: ZSO najteže pitanje za kosovsko društvo i političare, jer se na njemu gubi vlast ili čak okončava politička karijera

Ostavite komentar


  1. I jugoslavija je tada bila priznata zemlja sa 6 republike i dve pokraine uz UN i to nisu postovali nego sami ponistili i radili sta god su zeleli gde to ima to je zlocim sto jesu radili bez nikakvog prava i svega zlom orekrsili sto nisu imali prava !

  2. Svega je to nezakonito jeste illegalno sto sami rade bez nikakvog prava u tudjim zemljama jeste zlocin nezakonito illegalno u tudjom zemljama i to pravo nemaju da silom sebi daju za pravo sto nemaju i jos da opljackaju tudje sto nikakvog prava nemaju to niko ne dozvoli u svojim zemljama nitice to srbija i treba da se postuje prava i pravo srbije uz UN rezolucijom 1244 sto se nemoze izbeci i da treba da se formira ZSO za da,bude mir svim marode i da se zlo treba skloniti i svo zlo zajedno snjima dista bilo cirkusa zla i raznih zlocina kao i svakog lazi sto se na gomili i jide to je zlocin takose to u tudjim zemljama nesme i niko nema pravo da radi sta god se zeli !!!

  3. Treba biti ZDO da bude mira svim narodu to je pbaveza od 2013 godine ne da svakoga zla i zlocine cine bez nikakvog prava i to se vise nemoze dozvoliti jesu u svemu i svakim zlocinima kao i lazima preterali svako zlo silom narodu cine jos i decu da upucaju silom da naoadaju i upadaju u tudjoj zemlji gde to ima to je silni zlocin i trebajuse sa tudje zemlhe skloniti !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.