Milić: Ključni momenat evrointegracija

Ostavite komentar


  1. Ooo gospođo Milić, pa nije vas bilo odavno, nije valjda da vam je toliko treblo da vas nauče kako u narednom periodu da napadate Srbiju. Kurs se odužio.

  2. Sve je to trebalo da bude tako jednostavno,od potpisivanja Kumanovskog sporazuma 1999.god.,mi smo trebali da se integrišemo u NATO alijansu,ali izgubismo vreme,i 2004.Albanci proteraše Srbe i 2008.god.Albanci sa Kosova proglasiše nezavisnost,Međunarodni sud presudi da to ništa nije van pravnih normi međunarodnog prava,i Srbija uđe u Briselski sporazum radi realitazije na terenu u cilju nezavisnog Kosova,i eto sada je 2017.godina,pa neka neko od mudrih da odgovor .Koliko smo izgubili što nismo članica NATO alijanse? Neznalice ne moraju da daje odgovor koliko će mo u budućnosti izgubiti zato što nismo članica NATO alijanse,jer ukoliko ne znaju koliko smo do sada izgubili sigurno ne znaju koliko će mo tek izgubiti ukoliko se budemo budili sa glavom u pesku i sa vodom u ušima.Iskreno,kome to odgovara.

  3. Milić nije u pravu. Pravilno uviđa gde leži opasnost, ali politički, žaba se ne guta ako je otrovna kao što je naša žaba u liku AV. Pogrešan potez pri gutanju, dao bi legitimitet otrovnoj diktaturi, za dugi niz godina sa ruskom upravom na čelu. Ne bi tu izostao ni kolač za Šešelja. Naša prava opozicija, a svi znamo ko je ona, upravo dobro procenjuje. Strpljiv rad daje rezultat. Može da potraje, ali je put sigurniji. Naši neprijatelji su i Rusija, i EU, i USA. Mi smo sami sa sobom i pogrešan potez je naš definitivan kraj.

  4. Tragikomedija tzv-elite-, sto bi se doticna gospodja bunila na nepostojanje medijske slobode kad to za nju ne vazi ona je prisutnija nego ikad, a bilo je bogami i dijaloga sa njom makoga ona predstavljala. Uostalom gospodja je pomogla dolazak ove vlasti sto bi sad bilo drugacije.

  5. Cilj Srbije treba da je demokratska Srbija gde vlada pravo a ne birokratija, mito, korupcija,kriminal….Kada to postigne onda joj nece trebati ni NATO ni Evropska Unija niti ce trebati da ih moljaka I kleci ponizno ne bi li nas primili (primi nas, primi nas), ai vrapci na grani znaju da nas nece primiti, sto je I Junker a I ostali evropski zvanicnici potvrdjuju, u neko skorasnje vreme. A ovu zenu ne bih komentarisao jer ona sve sto radi (a najvise pljuje po sopstvenoj drzavi) radi zbog para a ne ubedjenja( sto rece jedna nocna dama "sex je zbog zadovoljstva, a pare uzimam iz navike").

  6. Srbija treba da uđe u NATO jer je to jedini put oporavka, istinskog razvoja i emancipacije Srbije. Neko treba da objasni koji su pravi benefiti ulaska u alijansu.To svakako nije Jelena Milić, ili npr. Čedomir Jovanović. Mislim da su oni istrumenti antipropagande.

  7. Brojnost i prezir režimsko-udbaških botova na ovoj vesti samo potvrđuje ispravnost stavova gospodje Milić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.