Milica Čubrilo: Nisam imenovana jer sam politički nepodobna

* Smenjena 2012. kada joj je rečeno "gospođo, od sada ste na crnom hlebu"
Bivša ambasadorka u Tunisu za Danas o tome zašto je, bez obrazloženja, odbijena za mesto počasnog konzula

Ostavite komentar


  1. Ehhhh, gospođo Čubrilo tako je to kada ste odabrali pogrešnu stranku!? Ironičan sam, naravno, ali nisam ironičan kada kažem da se nadam da će se, valjda uskoro, i ti isti koji su Vas stavili "na crni hleb" naći na istom. I to još crnjem. Ničija nije gorela do zore – rekao je mudri narod.

  2. Gospođo očigledno je da ste pismena osoba sa odličnim poznavanjem Tunisa a pošto ste rođeni tamo sigurno govorite i arapski jezik.E vidite to vas je i oteralo iz ambasade.Morate da ste član,da ste starleta,po mogućstvu gej i najvaznije da ste glupi i nepismeni.

  3. Članovima DS treba da bude zabranjeno da obavljaju bilo koji državni posao ako se javno ne pokaju što su bili članovi organizovane kriminalne grupe.

  4. Niko u istoriji nije tako srozao Srbiju kako na spoljnom tako i na unutrasnjem planu kao sto su to ucinili SRS-SNS (SESELJ,NIKOLIC,VUCIC). Bice u istoriji upamceni kao najvece stetocine i predatori po srbski narod (mada Seselj i Vucic nisu Srbi). Sto se tice podobnosti i crnih lista uskoro ce se sva trojica naci na toj crnoj listi zajedno sa svojim partijskim drugovima.

  5. Milica Čubrilo je bila za sve podobna jer je sestra od tetke Borisa Tadića. Naročito je bila podobna za provod o državnom trošku. Jedino je nepodobna za ozbiljan rad na bilo kom polju i ozbiljno zastupanje državnih interesa. Šteta što nema tetku kao Vulin pa da obrne još jedan mandat u nekoj zemlji u kojoj nam ambasador i ne treba.

  6. Gospođa Čubrilo je prošle godine zaposlena u Privrednoj komori Srbije na visokoj poziciji, a znamo da to ne može bez amina odozgo. Toliko o nepodobnosti.

  7. Poštovana gospodjo budite ponosni i srećni što niste sa ovom veselom družinom … Smatram da bi vašu decu i potomke bilo stid da u vašoj biografiji bude pisalo da ste radili u "firmi" Ivice Dačića , poznatog pevača narodne pesme Miljacka i zabavljača prisutnih veselnika na prijemima stranih diplomata…

  8. To što nedostaju obrazloženja za obijanje je stvar kulture.Ali gospodja ili gospodjica treba ipak da bude korektna ali sve vreme. Na primer kako je ona otišla za ambasadora .Očigledno preko stranke e pa sada je zbog te iste stranke smenjena to jest ostala bez izbora.Preko veze ušla tako i izlazi išta tu nije u redu.

  9. Nepodobnost nam se vratila na široka vrata, a nekompetentnost j e procvjetala i širi se kao korov.

  10. Dodje coveku da se zapita kako Tadic za vreme svoje vladavine nije odabrao nekoga iz SNS-a da bude ambasador u bilo kojoj drzavi na svetu? Tada se niste bunili…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.