Milica Đurđević Stamenkovski: Odgovor Kosovske devojke

Ostavite komentar


  1. Ko ti je dirao u status žene i majke. Tekst Lj. Stojadinovića se bavi tvojim prevratima, lažnim opozicionarstvom i korporativnom politikom. To je tema, Kosovka Devojko.

  2. Samo jedno niste pomenuli, sto je neizostavni deo mita o Kosovki devojci. A to je da je ona zivela I radila na Kosovu. Zato Zavetnice pravac Kosovo I ne oglasavajte se odavde.

  3. Posteno je napisala,“ono cega se vi stidite,ja se ponosim“
    A profesor Bakic joj je odavno rekao da je ne smatra opozicijom,sto je mnogima bilo jasno.

  4. OK. Zavrtnica se autovala i pokazala sta smo svi znali – da je Vucicev covek. Ta manipulacija glasacima je bezobzirna i bahata. I to je lose.

    Ali, zaista i mene nerviraju mizogini komentari sa opozicione strane. Ako cemo tim putem, brzo ce po osvajanju vlasti opozicija postati isto sto i Vucic.

  5. Uz svo poštovanje Vas kao žene, kojoj sam verovao, Vi nažalost niste nikakva desničarka nego pravi politički šićardžija. Sramite se toga, ako imate imalo časti i dostojanstva ili ga pokažite na delu. Ostanite na betonu na koji Vas je vučić zalepio po celoj Srbiji i pokažite mu da je tu mesto njemu! Možda se odlučite za sve zemaljske blagodati koje Vam on nudi? Na Vama je izbor carstva.

  6. Сви се баве овом женом (жена са уважавањем и поштовањем) и Несторовићем, само је знак да не вреде ни једна ни друга страна, ни Вучићева ни прозападна, јер у свему томе нема Србије, па самим тим ни грађана.

  7. Sramota je ozbiljnom novinarsku davati ovoliki prostor nekome ko svojim delovanjem zaslužuje samo prezir.Zao mi.je što to radi i moj omiljeni list Danas.

  8. Драга госпођо Милице мислим да сте погрешили што сте раговали на колумну „господина“ Стојадиновића.Паметна сте жена и знате добро да глуви не чују и да Данас не читају они попут вас.Коме ви доказујете ко сте?Нисте ви први на политичкој сцени Србије који је променио мишљење!Моје симпатије сте покупили још док сте као девојчуак ишли на полицијске штитове у намери да зауставите срамну изложбу у центру Београда „Мердита_добар дан“!Нисам приметила да је неко дигао глас против увреда којима сте били изложени у трудноћи!Да не дужим,главу горе !И ово ће проћи!Памет имате,душу имате,ослоните се на то и игноришите малициозне коментаре!

  9. Vrlo je amoralno, uostalom i očekivano od takvih ljudi kao što je dotična čiji je narativ isti kao i narativ njenog mentora AV da svoje političke, izdajničke stavove śtiti zloupotrebom ženskih prava i sloboda.

  10. Дакле,један човек је Шиптарима дао: Позивни број,енергетику,Газиводе,полицију,судство,таблице,а и са валутом је сумњив,а дотична госпођа која се свим “ срцем“ бори за Косово,одједном подржава човека који је све то дао,и Косово учинио засебном државом,Ко је овде луд.

  11. Posle ovakvog odgovora na onakav tekst, nameće se utisak da joj je bolje bilo da je ćutala, odnosno nije pisala ništa. Pretpostavljam da nije razumela pročitano. U protivnom, ako je razumela, njen odgovor je u maniru polaznika SNSovske škole za mlađane lidere, izvrći, okreći, piši mnogo, piši glupo..

  12. Kao sto izvestaj ODIR-a vlast tumaci kao pobedom i da je sve OK i izbori da su bili najdemokraticniji u eri covencanstva tako i Milica i Kene i Bulatovici i uostalom svi okrenuce vodu na svoju vodenicu. Nekad se to nije moglo,smatralo se da lud kad opovrgas receno,izreceno,dokumentovano, a sad je to pozeljno,cak donosi popularnost. Uostalom i ubice dvoje,troje ljudi,petoro je nevin dok se ne dokaze i usput tokom procesa branice se da je jagnje i zrtva on. 21 Vek je, a u Srbiji tek.

  13. Ovo je jadno. Ljubodrag te je lepo rastavio na tvoje radikalsko-zločinačke činioce. Rečima te je naslikao onakvu kakva jesi . . . a ti pukni od muke, Milice Bestidnice!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.