Milica Kralj: Uvrede koje su uputili poslanici pokazuju odnos vlasti prema kulturi

Ostavite komentar


  1. Bilo bi poučno da neki medij (bilo koji) navede bar jednog člana glavnog odbora SNS-a kojeg su za ovih 8 godina videli u pozorištu, izložbi ili knjižari sa namerom da kupi knjigu. Kako da očekujemo da takvi likovi imaju bilo kakav osećaj za kulturu?

    1. Ali bar nisu rusili Beograd ,nosili vesala, crtali mete na predsednikove grudi ,pljuvali ,psovali i porucili da ce da obese predsednikovu decu. Ajde Kralj budi bar malo korekna ,ti citas knjige ili se bavis politikom. Sto bre lazete vise okrenite se malo realnosti,delujete bas bedno sa tim glupostima a nevidite koliki rep iza vas

  2. Gledao sam kad su onog nesrećnog prof.dr Pavla Petrovića pljuvali samo zato je izrazio sumnju u neke mere.Popljuvali bi oni i pokojnog patr.Pavla ako se ne bi složio sa njima.

  3. Pa jasno je da je kultura uvredljiva stvar cim su Maju stavili da se time bavi…a ona je osvedoceni nuklearni strucnjak…Bar je to do pre nekoliko nedelja bila….

  4. Ako je ministarka kulture jedna, dokazano iz prethodne funkcije,osoba
    koja je sinonim nekuture i primitivizma,mozete pretpostaviti kakvu oni
    “kulturu”zele Srbiji i njenim gradjanima.Srpska kultura ce pod ovakvim
    ljudima,podleci i ostati na margini ovog družstva.

  5. Obucice ih sadasnja MINISTARKA KULTURE .
    Proveren,KADAR U VISE VLADAJUCIH STRANAKA ,sa dugogodisnjim iskustvom u IZRAZAVANJU I DELOVANJU!

  6. Da li ste sadašnjeg predsednika države videli na bilo kojoj umetničkoj predstavi,izložbi,koncertu,bioskopskoj projekciji,književnoj večeri,biblioteci(osim spota u biblioteci na Pravnom),kulturnoj priredbi……?Za prisustvo na utakmicama -znamo i o čemu dalje pričati?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.