Milivojević (DS): Opozicija ne može da spreči menjanje prebivališta birača, ali može da ukaže na to

Ostavite komentar


  1. Čemu briga, inače će na proleće da ih vrate kada tamu budu izbori… ako budu na vlasti…

  2. Још од Чарнојевића имају Срби велико искуство са сеобама.

  3. Evidentirajte pa lustrirajte gde dokažete zloupotrebu. Upozorite glasače da ćete preduzeti mere protiv pojedinaca za koje se dokaže da su zloupotrebljavali biračko pravo.

  4. Po rečima Milivojevića da se pred svake izbore menjaju prebivališta u Srbiji i da uvozimo građane Crne Gore, Republike Srpske, nas bi u Srbiji bilo 30 miliona. Sada će po njegovoj tezi ova vlast da uvozi Kineze!

  5. Potpuno isto će se obaviti glasanje i kada je Srđa došao na vlast u Kruševcu .Isto će u biračkim spiskovima biti živi i mrtvi građani e sad dali će se organizovati seoski mitinzi u danima izborne tišine kao što je radila stranka Srđe Milivojevića nekada ostaje da se vidi.Ja prisustvovao mitingu kao presednik MO da vidim šta nude za selo , jel samo tad možemo da ih ‘navatamo da nešto urade u seoskoj sredini

  6. Pa ako to nije dokazivo i kažnjivo neka onda i opozicija organizuje promenu mesta boravka svojih glasača.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.