Milivojević povodom odluke Tatjane Macure da bude na listi SNS: Nemoguće je promeniti zlo ako mu se pridružite 1foto FoNet Milica Vučković

Član Demokratske stranke Srđan Milivojević ocenio je danas da je nemoguće promeniti zlo tako što ćemo mu se pridružiti, a povodom odluke Tatjane Macure da bude nestranačka ličnost na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ na predstojećim izborima.

„Macura se ne kandiduje da bude u parlamentu, već da bude ministar ili sekretar. A oni u SNS-u ;nisu evropejci, njih ne interesuju integracije, samo nekontrolisana moć. Gospođa Macura će uprljati svoj integritet i biografiju sarađujući sa njima“, naveo je Milivojević gostujući na televiziji Nova.

Milivojević je izjavio da biti u opoziciji ne može biti percipirano kao najlakše jer trpe da ih „režim uhodi i preti im“.

Tatjana Macura, gostujući u istoj emisiji, navela je da ne može da izdrži duple aršine kada je pitanju razgovor sa neistomišljenicima.

„Kada je Dragan Đilas razgovarao sa predsednikom Vučićem, to je bilo dočekano veoma pozitivno. Reakcije na moju saradnju sa SNS-om su ekstremne. Treba razgovarati sa neistomišljenicima“, rekla je Macura.

Macura je navela da nema materijalnu korist od saradnje sa Srpskom naprednom strankom.

„Tačno je da imam jednu dozu straha od odluke da se kandidujem na listi SNS-a. Ne podržavam sve aktivnosti Srpske napredne stranke, ali sam dobila priliku da se bavim pravima žena“, rekla je Macura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari