Milivojević: Vučić sutra neće saopštiti datum izbora, odluku će doneti samo pod pritiskom građana

Ostavite komentar


  1. Na izborima se narod naše zemlje Srbije pita i odlučuje da li si ih lagao bio nasilan prema njemu Milivojeviću i takvima opoziciji nedaje glas i poverenje.

  2. Vozate građane od maja pod parolom borbe protiv nasilja, gašenja Pinka i Hepija, smene Vulina i Gašića. Protiv izbora ste bili, ti na prvom mestu. Kad ono ispade sve pljunuli, pa polizali.

  3. Vučić se ne plaši izbora, jedino ko traži izbore, a u stvari istih se plaši je opozicija.

  4. Narod naše zemlje Milivojeviću nije zaboravan i senilan kao vaš Lutovac Narod pamti vaše doba vlasti kada je gladovao.

  5. Izbori će biti u onom trenutku kada to bude najbolje za Srbiju, jer dok se Vučić bori za bolju Srbiju, opozicija brine o izborima.

  6. Šta vi iz opozicije mislite da ćete uraditi na izborima Milivojeviću pa nista propascete načisto jer narodu sem što ste ga lagali i varali nemate ništa drugo da ponudite.

  7. Ponašanje vas opozicionara u skupštini kada ste pokušali ludačkim ponašanjem da blokirate rad skupštine vas je Milivojeviću uništilo zanavek kod naroda Srbije.

  8. Ne trebaju nama izbori, nama treba pravda. Svi kriminalci na vlasti treba da odgovaraju i da odu na višegodišnju robiju, a tek onda može se pričati o poštenim i fer izborima, ovako sa ovom mafijom, nikakvih izbora neće ni biti. Narode budi se!

  9. Samo neka se opozicija nastavi svađati međusobno i neka se razjedinjuje. Tako se ne dobijaju izbori. Smirite strasti već jednom, definišite neki program, smislite neku originalnu ideju vodilju, pa će zahtevi biti ispunjeni, ali posle izbora. Da li vi (ne)svesno radite sve u korist ove pogubne vlasti?

  10. Ma sad ste vi „otkrili toplu vodu“ i pronašli formulu za uspeh, pa vas se vlast silno uplašila.

  11. Dakle glupost nema granica, sve nacionalne TV stanice, svi tabliodi, sve pare, svi bilbordi, svi REM-ovi, svi RIK-ovi, i svašta nešto su pod kontrolom AV-a (koji kontroliše i sve duge cevi – legalne i nelegalne) a ONI očekuju da ga pobede…

Ostavite komentar


Politika

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 10

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.