Milojičić: Zbog pretučenog Stanojevića odustajem od glasanja o Tijaninom zakonu

Ostavite komentar


  1. A, ti si kao bitan? Idi i ispijaj pivo, naravno, ako mozes da smuvas da ti ne platis.

    1. A ti kao pametan? Pre nego što išta kažeš (napišeš) pokušaj da promućkaš glavom. Slaba vajda polupismeni botu. Ej „djole“, Dik, Anastasija…daju komentare. Bože spasi Srbiju od ovakvih…

      1. Poštovani Vuče ako Vam je to pseudonim kojim se potpisujete, onda se i vuk piše velikim početnim slovom, i dajte iako ste celopismeni a ne polupismeni da se ne nazivamo više botovima jer je i antibot kao što ste Vi ipak samo na kraju bot makar bio i anti.A što se tiče teksta svako ima pravo da se opravda, a efekat od toga čto reče gospodin Vuk zavisi od završenog velikog odmora pa ako prođe prođe.

        1. Stepski vuk je čuveni roman Hermana Hesea, ali to je za botove viša matematika.
          @vladbgd je dežurni bot, vrlo primitivan, kako se iz priloženog može zaključiti, i ovde već svima poznat.
          A vi ste?

  2. „Moje lično mišljenje je da je parlament mesto za razgovor“
    „Dalibor je pretučen ne na ulici, već u Skupštini Knjaževca“

    Znaci, Kena, treba neko TVOJ da dobije batine da bi ti shvatio. Idi u Skupstinu Srbije. Tamo ce tebe „judu“ docekati sirokih ruku. Mozda ces proci i bez batina. A i ako ih dobijes, oprostit ce ti „Skupstina“ sto je morala da te bije. A to sta misle TVOJI, ma ko ih ….

  3. ..našo si ti tebi razlog, a dali znaš da je tvoja stranka objavila bojkot parlamenta!?

    1. Ne kaže se džabe u narodu – glup k’o dik.
      Pozajmih engleski kolokvijalni sinonim, jer nekako je lakše koristiti bezobrazne reči na stranom jeziku, a engleski jezik botovi ne govore, niti razumeju, pa u blaženom neznanju, sebi daju nadimke tipa Dik.
      Ne znaju dik botovi ni srpski jezik, pa otuda botovski izrazi – „NAŠO si TEBI razlog“ i „dali“.
      Oooo, vučiću(sic), da li je moguće da među tih svojih stotina hiljada domaćih p(l)aćenika, ne možeš da nađeš bar jednog pismenog, bar jednog koji je završio osnovnu školu bez da je ponavljao razrede…
      Kakve to Srbe koji ne znaju srpski jezik skupljaš oko sebe?
      Predlažem da botove odsad zovemo dikovi.
      A vučić da bude vrhovni Dik.

    2. Ono kad bot izabere nik – Dik.
      Omen est nomen.
      Molim botovsku centralu da angazuje nekog filologa, ali sa drzavnog fakulteta, da im objasne neke termine….

  4. Gospodine Milojičiću, izgleda da je neko bitan i viši po rangu od Vas pritisnuo đon kako bi Vas urazumili posle solo nastupa i izjave da ćete ući u Skupštinu. Cirkus oko tuče je namerno isceniran kako bi došlo do ovakvog ishoda. Valjda je borba za Zakon protiv silovatelja važniji od tuče dvojice odraslih nerazumnih ljudi.

    1. Anastasije ako nemas sta pametnije cuti i uzmi metlu u sake pa na posao!!!

  5. Ti ne znaš šta hoćeš. Sad si kao progledao i video da sa SNS nema razgovora. Plitak si brate do bola.

  6. Gospodo da su vama silovali i ubili nekog iz porodice kopali bi ste i rukama i nogama da se ovaj zakon usvoji.Glupi ste i slepi za muke običnih smrtnika.Primate gospodo zabadava plate koje vam obezbeđuje prosta radna snaga,a uostalom kome se ne sviđa u Srbiji,imate pasoše idite perite Švapske klozete nemojte da kočite donošenje važnih zakona koji bi spasli nedužne živote
    A gospodo ako ne volite gospodina predsednoka Vučića biće izbori pa nemote da ga glasate i onda je problem rešen. Nego demokrate priznajte da vas zapad plaća da unazadite narod i lakše došli do jeftine radne snage. E sad možete da mi lupat minuse naš me za..le

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.