Miloš Jovanović: Raskinuli smo sa SNS zbog Kosova, a ne radi Đilasa

Predsednik Demokratske stranke Srbije govori za Danas o izlasku iz lokalnih koalicija sa naprednjacima

Ostavite komentar


  1. Raskidao ti ili ne, pitanje KiM mora da se resi, sto pre. Ti nemas snage za tako nesto, pa si se povukao. I treba, ne trebaju nam kukavice.

  2. Sta se promenilo nakon sto je ovaj posto Predsednik Srbije .I kakva ste vi stranka kada ste zbog Kosova raskinuli sa Sns-om,ostalo vam je u redu,jel .Milos Jovanovic jos izgleda dobar lider Dss,ali oni ovakvi kakvi su sa svojomm prosloscu suzavaju bilo kakav prostor za optimizam.Zbog svega ovoga ja mislim da nije dobro imati ujedinjenu opoziciju na jednu listu.Pritom ja ne mislim da ce to zaista doneti glasove ali i da donese ,neprirodno je da eto sad politicke razlike su u drugom planu,mi cemo se botiti da smenimo vlast a kad smenimo vlast onda cemo se vec dogovoriti.

  3. Dss je zasluzna za situaciju kakvu sada imamo sa KiM. Odobrili su samoproglasenje,doveli u bezizlaznu situaciju,i sada su opet licemerni da navodno imaju neki svoj stav,gde su bili onda,kada je gorelo?

    1. Da, zaslužan je DSS, zaslužan je DS, Tito, kralj Aleksandar, Turci, Huni, Rimljani… Jedino Vučić nije zaslužan ni za šta. Kako vam ne dosadi da branite tog upropastitelja ovog društva? Dokle više s klevetama?

      1. Kosovo nije tema i problem od juče, već traje. A DSS i DS sa Jeremićem kao predstavnikom Srbije po pitanju Kosova nas ukopaše da dublje ne može. Srbi na Kosovu nisu usputna stanica, oni su deo nas i treba misliti na njih i njihovo dobro.

  4. Kada je Priština proglasila jednostranu nezavisnost, a Srbi u našoj južnoj pokrajini bili žrtve pogroma, za dss su naši sunarodnici na KiM bili i ostali nepostojeći građani

    1. Preambula Ustava Srbije bi trebalo da ti govori koliko si pogresila. Da nije Ustava Srbije, odvano bi kolin ijalni upravnici Srbije priznali lazno otcepljenje.

  5. Naprednjacima ne trebaju ljudi koji imaju ograniceno razmisljanje. Samo su im pomogli.

  6. Sve što se loše dešavalo u Srbiji, dešavalo se za vreme vladavine DSS-a. I Crna Gora se odvojila od Srbije, i Kosovo je proglasilo jednostranu nezavisnost!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.