Miloš Jovanović: Vučić nije dorastao ovom trenutku

Predsednik DSS o poseti predsednika Srbije Kosovu

Ostavite komentar


  1. Predsednik Vučić izgovara neistine prilikom svakog svog obraćanja javnosti , koji je uvek senzacionalan ! Zašto bi ova vezana za Kosovo predstavljala istorijski fijasko ? Narod je na to navikao , kao na zadrugu u kojoj je sve namešteno ! Tako mu je lakše, jer se od istine ovde niko nije ovajdio ! Važno je da se predstave stalno emituju , malo Kija , Sloba , Luna , malo Aca , Zorana , Ivica !

  2. Zna Vucic gde su mu drzavne granice. Nalaze se kao atachment na emailu koji povremeno dobija iz Brisela. Ustav, ne da je pomenuo, nego ga je i slikao za TV Pink! … Eno ga Ustav Republike Srbije, stoji na dve leve noge kao 120 kila koze i sala, bez kicme i u lose skrojenom odelu pred nasim uplasenim narodom na Kosovu i krevelji se, laze i lupeta gluposti bez pauze!

  3. Narod najbolje govori ko je dorastao ko nije,a svojim masovnim prisustvom su pokazali da veruju svom predsedniku! Vi iz DSS imali ste priliku da učinite nešto za Srbiju i niste uspeli,tako da pustite druge da se na pravi način bore za naše interese i državu!

    1. Narod koji zivi u dijaspori, a Srbi sa KosMeta, i protiv naseg Ustava zive u dijaspori, nemaju izbor, i uvek ce masovno doci kad ih posete zvanicnici iz Srbije.

  4. A koliko si ti merodavan da nesto ocenis i komentarises, ti koji je na celu stranke koja nije presla cenzus na zadnjim izborima, to dovoljno govori o tome koliko ti narod veruje?!

  5. Треба бити објективан па рећи да је убедљиво најгори потписани документ по положај Срба на КиМ онај којим је прихваћен долазак Еулекса на КиМ 2008. године. Тај документ потписала је влада Мирка Цветковића а у њено име потпредседник Божидар Ђелић. Еулекс је формиран са искључивим циљем спровођења плана Мартија Ахтисарија о надзираној неависности Косова а Ђелић се у то време из петиних жила трудио да народу објасни како то неће бити случај јер су тобоже прихваћени неки специјални услови Србије. Резултат рада Еулекса најбоље се види кроз напредовање Косова ка независности а Бриселски споразум је такође један од темеља такве политике ЕУ којој су кумовале и демократе и просвећени радикали.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.