Miloš Pavlović o privođenju: Politički motivisano, mogli su da me nađu bar 200 puta do sada

Ostavite komentar


  1. Naravno da je politički motivisano jer on kao pripadnik opozicije ima pravo da nekažnjeno krši sve zakone u Srbiji. Znate ono, „ja poštujem samo sud svoje partije“.

  2. Prijatelju,
    Drzavu moras postovati i ako ti se nesto ne dopada. Ti si ipak neko ko je jako vazan u ovom trenutku i verovatno kao advokat znas da bi poziv za sud trebao da primis i prihvatis .

  3. Da li si pisao ako nisi kriva ti je policija. Ajde bre bacacu ne kmeci. Kako bese ono potsrekavanje ispred zgrade a onaj kez kada su pocele da lete granitne kocke.

  4. Ne moze se svaki prekrsaj koji napravi pravdati ucescem na protestima i predstavlji politickim progonom.

  5. @Surovi
    Kako te nije sramota da pominjes zakone koje je Vučić sve poništio i uzurpirao. Gde su zakoni za Banjsku/Jovanicu

  6. Vidi, Vidi, botovi polako preuzimaju primat ovde, mada tamo gde caruju niko drugi ne moze ni da primirise a kamoli ostavi komentar. E botovi to vam je dmokratski receno demokratija, kada vi isto tako mozete da komentarisete mada su neki komentari na visina osnovaca ali nema veze uvek postoji ona narodna, ako nemas sta pametno reci bolje ocutati da se ne vidi ono drugo. NAPREDNO. Ziveli

  7. Šta je sad ovo? Čim ga je policija ulovila, odmah teorije zavere. Prvo, ne treba pričati na mobilni ako voziš, a posebno ako voziš porodicu, drugo, ne protestvuje se tako što lupaš ulazna vrata, treće, SNS je pobedio u BG i nema potrebe da se bave spletkama koje ne bi učinili ni da su izgubili jer bi priznali poraz i radili na sebi, valjda je to demokratija?

  8. Koji licemer! Cim neko iz opozicije povredi zak9n,odmah je politicki progon!!! Ćuj,on je bitan političar??? Samo po zakonu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.