„Kosovski pobednik nad Zavetnicom“: Ko je Miloš Stanković, sagovornik Đurđević Stamenkovski iz Utiska nedelje?

Ostavite komentar


  1. Милош је потекао из „Симиног инкубатора“ на Правном, па су га напредњаци гурали по инерцији. Ипак, доказао је да има став и интегритет у сладу са интелектуалном тежином коју поседује. Културан је и сјајно образован! Такав је једним наступом урадио више него цела „лева“ опозиција која је преузела и проћердала онолике протесте, још насела на изборе! Али, нема текста о томе ни о Павлу, Добрици, Радомиру….

  2. Profesor Miloš je pre svega jedan jako pošten, iskren i dobar čovek sto je retkost u današnje vreme. Poseduje ogromnu količinu znanja u mnogim oblastima,a naročito u poslu za koji se krvavo školovao. Iz ličnog ubedjenja, poznajući ga, verujem da će biti jedna od retkih političkih ličnosti koja ce marljivo raditi na poboljšanju naše zemlje u svakoj sveri drustva isključivo u interesu srpskog naroda i države. Takođe i u iskorenjivanju svega lošeg što se nakupilo decenijama unazad…

  3. У емисији „Утисак недеље“ је савршено (заслужено) провоцирао мицу. Камера је савршено „хватала“ њене гримасе, па и грчеве, које никако није успевала да сакрије, а трудила се.

  4. Da li nam je to Vucic podmetnuo novog “opozicionog” desnicara za budale? Da li mu je potrebna zamena za Zavetnicu u opoziciji, jer ova prelazi u vlast?

    Verovati desnicarima je kao verovanje da ce svaki dan padati kisa. Naivno i netacno.

  5. „Kako za Danas kaže to je učinio iz istinskog uverenja da Vučić može da doprinese popravljanju vladavine prava u državi, kao i očuvanju Kosova.“ Da li treba uopšte komentarisati ovakvu izjavu? Kanal, dečko, teški kanal si…

  6. Milica završnica je dno dna.Bivsa radikalka,koristi radikalske stolove da bi dogurali što dalje.Mada,da je jedina bilo bi dobro.Vecina političara je takva.Brinu o sebi I svom duetu.Nikog od njih druava i narod ne zanima.Zato smo i došli dovde,da nas niko ne firma ni 1 pošto.Zamislite samo da su siptari mnogo vise cenjeni od nas,ljudi za koje imam mišljenje da ne vrede nista,da su manipulatori,mafijaši,prostaci.E takvi se na zapadu kopiraju mnogo bolje od nas.Predsednik bi trebalo da stavi prst na celo I razmisli,zašto je to tako.

  7. Kosovo još uvek drži Milošević svojim potpisom , u njegovoj vladavini doneta je rezolucija 1244, koju ova vlast skrnavi, čestitam Stankoviću na doslednosti.

  8. „Pobednik“ u čemu ? Hvalite ga samo zato što je opozicija a gospodin je za priznanje Kosova i Mtohije kao samostalne države u tu je kraj. Bez obraza i časti.O patriotizmu ne treba pričati.

  9. A kakvi su levičari
    Levičari se ne bore za glasove desničara,besmislen je bilo kakav ulazak u sukob sa te dve opcije.
    20% glasova je veliki rezultat i u okviru EU

  10. Све сами победници, једино су су Србија и Срби са КиМ губитници.

  11. Ovoga odmah treba eliminsati kao bilo kakvog dalje kandidata i kadar koji bi drzavi Srbiji mogao da donese boljitak. Cinjenica da je malo na ovoj pa malo na onoj strani navodi na to da gleda samo svoju licnu korist. Takve kadrove odmah treba odstraniti kao maligni tumor drustva.

  12. Ne mogu da cenim coveka koji je mogao i u jednom momentu da smatra da je Vucic neko ko moze doneti bilo sta dobro Srbiji. To se

    videlo iz aviona. Ako neko nije, taj nema integritet da me bilo gde predstavlja jer ko zna ko mu se sutra moze slucajno uciniti podobnim.

  13. Čime su Milica stamenkovski i ovaj „nepoznat javnosti“ zaslužili gostovanje u Utisku?

  14. Sumnjivi su mi intelektualci koji su u nekom momentu poverovali da Vučić može nešto pozitivno da uradi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.