Milovanović: Vučićeva dupla igra u korist privatnog trgovca oružjem šteti Srbiji

Ostavite komentar


  1. Dzaba vam sve izgovorene lazi,narod je odavno shvatio kakav je lopov i prevarant Vuk Jeremic kao i njegovi poltroni,ne mozete ocrniti rad i zalaganje predsednika Vucica koji se bori da Srbija bude uspesna zemlja.

  2. Vučić i njegova nepismena bolumenta ni jednog trenutka ne gledaju interes Srbije i njenih stanovnika, nego samo lični interes. Njegovo mešanje u sve i svašta upravo dovodi do ovakvih stvari, nešto iz neznanja, a više iz ličnih interesa.Zato se on boji od gubitka vlasti, jer je svestan da će morati na odgovornost pravom pravosuđu, a ne ovom njegovom koje reaguje samo kad mu on naredi i postupa kako on kaže.

  3. Izvoz oruzija je dozvoljen i legalan u svaku zemlju koja nije pod sankcijama,a tvoja izjava je politicki a ne ekonomski obojena.

  4. A šta ćemo sa firmom GIM? Na vezi je vlasnik sa Djordjem Avramovićem, a koji je u vezi sa Djordjem Nicovićem,od koga kupuju zgradu Uljarice,preko puta ulaska u Sajam u Beogradu!!!!!
    I plus koji je u vezi sa kumobima Ž.R. koji je na poternici!!!
    I plus prodaja vozila Range rover

    1. Ne razumjem, znas za sve te mahinacije i ne prijavljujes ih ??? Jesi li saucesnik??

  5. A, da mi ukinemo „Namensku“? Pa, some, kome da prodajemo municiju i oružije? Amerikancima, Englezima, Nemcima, Francuzima… kome, kad svi oni više proizvode i prodaju od nas? I to prodaju teroristima, ISIS-u, OVK, ustašama, balijama…

    1. Zlonamernici bi voljeli da zatvorimo namensku. Kao sto su sloro uspijeli od 2000-2012.. svaka ti cast na kometaru.

    2. To i jeste cilj, gašenje nameske, jer zemlja koja sama proizvodi oružje, je jedina nezavisna zemlja.

  6. Srpska namenska industrija se ubrzano razvija i postala je jedna od glavnih izvoznih segmenata našeg društva.

    1. Srbi sta god uradili to se nekom na Zapadu nece svidjeti… Ali i Zapad se mjenja … I to ubrzano.

  7. Da se ne lažemo, ovo nema veze ni sa izvozom naoružanja, ni sa Vučićem, već sa namenskom, koja je jedina opstala kod nas od svih bivših zemalja SFRJ. Kada bi ona mogla da se privatizuje, ili još bolje uništi, neko bi iz inostranstva preuzeo njen deo kolača vredana na stotine,a bogami i milijarde dolara.

  8. Ovo nije bio nelegalan izvoz naoružanja, već legalan za šta je plaćen porez našoj državi, ali to neki ne žele da shvate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.