Mimoza Kusari Ljilja mogući kandidat za premijera tehničke vlade Kosova

Ostavite komentar


  1. Nadam se da Haradinaj voli Mimoza salatu!!! Mada to ne mora da znači, jer žene znaju mnogo puta biti gore od muškaraca.Teši me samo što ona nije krvnik i ratni zločinac, verujem da ima neka osećanja.

  2. Albanci su poznati po maniru da guze svojih žena guraju u krila moćnika. Ako se setite medjunarodnih zvaničnika koji su bili na Kosovu i Metohiji a, koje su Albanci uzeli „pod svokje“ i priženili Albankama, ovaj potez sa Mimozom je sasvim normalan sled stvari. Pošto je prijatelj sa Klintonovima, siguran sam da je i ona bila gost na onom kanabetu u „Ovalnom“, ja bih pre rekao „Zavalnom“, kabinetu. Nema niskosti, kojoj Albanci neće pribeći ne bi li ostvarili svoj cilj. Ko ih ne poznaje, a u Srbiji su oni još uvek lažno predstavljeni, skupo bi ih platio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.