Minić: Vlast u Srbiji nema kredibilitet ni na domaćoj ni na inostranoj sceni

Ostavite komentar


  1. Oprosti, jel ti živiš u Srbiji ?
    Čuj nema kredibilitet u zemlji i inostranstvu . Hahahahaha .
    Sve dok tako budete pričali i postavljali takvu sliku umesto realne , tako ćete i prolaziti.
    Dosta je bre demagogije i glupih fraza , zasucite rukave i narodu recite kako bi vi bolje nešto uradili ili još bolje pokažite primerom a ne samo praznim naglabanjem

  2. Bašme zanima, koja bi to vlada i na koji način, u očima Jelice Minić imala „kredibilitet“? S obzirom na svoj „background“ ne čudi me ovakav način razmišljanja i zaključivanja gospodje Minić. Vučić mora da bude „rogat“ i kriv kako god postupio. Da nije govorio o prevremenim izborima to bi bio dokaz njegove tiranije, kao i bojazni da ne izgubi izbore i vlast. Ovako, njegova najava, prevremenih izbora, je dokaz da „ova vlast nema kredibiliteta ni na domaćoj ni na stranoj sceni“?! A koja bi vlast za ovu gospodju, sem one u kojoj bi ona bila „alfa i omega“, imala kredibilitet?! Mislim da se Jelica Minić javila samo radi reda. Da u duhu one narodne , „Živ mi Todor da se čuje govor“ , obznani da je živa, da i ona očekuje deo kolača, naravno, kada Vučić, jednoga dana „sklizne“ sa vlasti.

  3. Čudi me da nema komentara na ovu glupost gospodje Minić?! Verovatno su lik i delo ove žene zaštićeni nekim posebnim zakonom? Baš me jako „žulja“ pitanje, na koji se to način stiče „kredibilitet“?! Da li taj kredibilitet treba da „parafira“ gospodja Minić i njeni politički istomišljenici ili, iza „kredibiliteta“ stoji neko drugi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.